|
Www.pasztecik.pl |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Małe punkty franczyzowe - http://www.pasztecik.pl
kolego z pasztecika dobry lokal to miesiecznie2-3 tys minimum i kto bedzie pracowal przez 30 dni za 1000pln....????
szkoda ze grubymi literami nie dodales ze z 7.800 - 2.500 dla pracownikow - koszta utrzymania 1000zl (srodki czystosci , prad , gaz , itd) - 2.000-3.000 lokal no to ile zostaje ? :D tyle co bedzie zarabial pracownik u nas zatrudniony , kiepska opcja franczyzy
Koszt pracownika to 800 zł (za studenta nie płacisz zus) więc koło 2000 za 2 pracowników. Lokal 10-15 metrów zazwyczaj koło 1000 zł. Sprzedaż przykladowa jest sprzedażą minimalną. W Szczecinie dziennie sprzedję minimum 1000 szt. Zawsze znajdzie się jakieś ale. Do odważnych świat należy. Pozdrawiam, mp
A no i jeszcze przeciez z zarobionych pieniedzy % dla fili w szczecinie ;-) no jezeli ktos jest az tak odwazny to spoko.
Zadnego procentu nie pobieramy. Liczy się tylko sprzedaż. Żadnych opłat franczyzowych na początku, ani w trakcie działalności.
Zastanawiam się nad takim punktem w Warszawie. Chętnie zostanę wspólnikiem i wspólnie poprowadzę ten biznes. Czekam na poważne propozycje.
Jeśli mowa o szczecinskim punkcie w CH Galaxy to miałem okazje pracować niedaleko i co jakiś czas ten właśnie punkt odwiedzać. Przyznam szczerze, że ilość klientów jest naprawdę imponująca i nieraz po głowie chodziło mi nawiązanie współpracy... plany jednak poszły w zupełnie innym kierunku. Jako klient "Pasztecika" - usatysfakcjonowany w 100%
Nie ma nikogo w Wawie kto chętnie rozkręci ze mną biznes pasztecikowy?
generalnie ja szukam czegos na czym mozna by bylo zarobic ale nie jestem pewien co do takich malych biznesow
Wiesz ja też bym chciala na czymś zarobić, ale zawsze można zacząć od czegoś takiego i dalej rozwijać się rozszerzając branżę lub ją zmieniając.
Co do wartości smakowych, to pasztecik czasem smakuje tak, jakby spoconą i niewypatroszoną kurę wrzucił do kotła razem z piórami, a potem zmielił wszystko razem i przyrządzona w ten sposób pastę wtłoczył do opakowań.
o to naprawde smaczne :)
Pan prowadzi punkt w ramach franczyzy czy jest franczyzodawca?? prosze sie podzielic swoimi doswiadczeniami
W punkcie pasztecika w centrum handlowym kolo turzynu ( w carrefour) tez ruch byl ogromny..ciagle ogonek..oprucz tego oferowano roniez wyroby cukiernicze..chyba nienajgorszy interesik:P z tego mieli
|
|