|
Wybrzeże |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam,w miejscowości turystycznej nad morzem (około 20 000 turystów)jest do wynajęcia działka (16m2),4000zł sezon,centrum.Miałem zamiar uruchomić małą gastronomie,ale po namyśle zajme sie chyba sprzedażą pamiątek.Nie musze chyba dodawac,że tego typu sklepików jest dużo.Macie moze inne pomysły.
A co myślisz o sklepiku typowo „plażowy”: olejki do opalania, kostiumy kąpielowe, leżaki, ręczniki, zabawki dla dzieci do „podłubania w piasku”, materace, różne pompowane gadżety, torby zatrzymujące zimno itp.?
Można wiedzieć jaka to miejscowość?
Proponuje otworzyć małą gastronomie - kurczak z rożna do tego frytki, surówka (czyli zestaw) jest to dobry sposób na zarobienie sporej sumki. Za taki zestaw możesz śmiało wołać 9 - 12zł no i oczywiście do tego jakieś napoje, zimne piwko, no i poza tym fast food, naprawde świetny interes. Długo obserwowałem jedną z takich można powiedzieć "budek" w Mielnie tylko że tam prawdopodobnie odwiedzalność jest o wiele większa, no i byłem zaskoczony popytem na te zestawy, ruszt nie dawał sobie rady z opiekaniem kurczaczków, a poza tym świetnie smakowało.
|
|