|
Wykonanie serwisu |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca przez internet
Autor
Wiadomość
Zastanawiam się,czy znalazłbym osobę,która w miarę tanio wykonałaby dla mnie projekt zbliżony do skryptu Naszej- klasy,jednak dotyczący innego zagadnienia.Po prostu musiałaby mieć między innymi takie funkcje jak :rejestracja i logowanie,wewnętrzną pocztę,forum,mapę województw i kilka jeszcze innych funkcji.Nie chciałbym zdradzać jaka byłaby tematyka serwisu na ogólnym forum z wiadomych względów.W każdym razie odpowiednią domenę już zakupiłem,jednak obawiam się,że taki projekt by musiał dużo kosztować a w takim wypadku musiałbym zrezygnować z mojego pomysłu.Jeśli cena byłaby jednak przystępna zastanowiłbym się na propozycją.Piszę ten post może bardziej ,żeby zorientować się,ale kto wie...może znajdę odpowiednią ofertę.Może powtórzę-nie chcę tworzyć drugiej Naszej-klasy-tematycznie będzie to zupełnie co innego.
opisz wielkość wstępnej strony
ilość linków i spytaj sie o wycene w firmach kture sie tym zajmują dużo ogłoszeń jest na allegro pamiętaj że jak chcesz prowadzić portal w celach komercyjnych musisz zarejstrować działalność pozdrawiam i życze sukcesów
|
|