sprzedaz i montaz skrzynek euro co wy na to ???
jest ustawa ktora narzuca na administratorow budynkow wymiane skrzynek pocztowych na euro skrzynki do 24 pazdziernika owego roku, pomysl na biznes a moze juz za pozno ??
|
Wymian skrzynek pocztowych na euro skrzynki |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
sprzedaz i montaz skrzynek euro co wy na to ???
jest ustawa ktora narzuca na administratorow budynkow wymiane skrzynek pocztowych na euro skrzynki do 24 pazdziernika owego roku, pomysl na biznes a moze juz za pozno ??
Na robienie pewnie za późno, na montaże pewnie nie.
Też kiedyś wpadłem na ten pomysł. Niestety po rozmowie z prezesem jednej spółdzielni w której skrzynki były wymieniane emocje opadły. Okazało się że firmy które produkują te skrzynki, same biorą udział w przetargach i wystawiają stawki (razem z montażem) takie jak Tobie zaśpiewają za samą skrzynkę.
mysle ze na duze spoldzielnie niema co sie porywac ale mniejsze w miejscowowsciach do 40 tys czemu nie . a co myslisz o mojej cenie 45 zl brutto skrzynka z montazem to dobra cena ??
Cenę produktu narzuca rynek. Ja zadam Tobie takie pytanie: jakie ceny proponują inne firmy?
nie do 24.października, a do 24.sierpnia
Najciekawsze jest to, że dotyczy to nawet podmiotów indywidualnych.
u mnie poczta polska za darmo wymieniała
Według mnie to się trochę spóżniłeś z tym tematem.
Ja to robiłem i z tego co wiem termin na wymianę polska ma do sierpnia.
Poczta Polska bezpłatnie wymieniała SWOJE skrzynki. Toteż nie wiem co w tym takiego zaskakującego.
Fakt ustawa nakłada obowiązek wymiany takich skrzynek, natomiast nie definiuje żadnych kar w przypadku niespełnienia tego wymogu w terminie.
|
|