Witaj,
Udało się z Twoim biznesem? Chętnie pomogę, zredukować Twoje koszty. W tym momencie otwieram firmę handlująca filtrami. W ofercie mam wszystko oprócz filtrona. Ceny są rewelacyjne, najlepsze na rynku. Daj znać czy jesteś zainteresowany.
|
Wymiana oleju w samochodach - strona 2 |
Wymiana oleju w samochodach
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witaj,
Udało się z Twoim biznesem? Chętnie pomogę, zredukować Twoje koszty. W tym momencie otwieram firmę handlująca filtrami. W ofercie mam wszystko oprócz filtrona. Ceny są rewelacyjne, najlepsze na rynku. Daj znać czy jesteś zainteresowany.
Witam. Korzystam z takiego punktu wymiany oleju już kilka lat u mnie wygląda to w ten sposób że raz do roku lub co 15 tyś przyjeżdżam do nich. Zawsze wymieniają mi olej filtr oleju plus filtr kabinowy mają w ofercie odgrzybianie i nabijanie kilmy korzystam raz na 2 lata. Z boku prowadzą sklep z akcesoriami samochodowymi wycieraczki szampony paliki itp. Oni nie mają podnośników kolumnowych tylko garaż na dwa stanowiska z kanałem. Już by ci zostało trochę kasy w kieszeni na początku działalności a to przecież bardzo ważne. Jak otworzysz to nie oszczędzaj kasy na reklamę i poświeć czas na objechanie okolicznych komisów niższe ceny trzeba im zaoferować ale będą dawać auta do ciebie cały czas.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wymiana oleju w samochodach - strona 2": - wulkanizacja z naprawą felg i wymianą oleju - Myjnia, szybka wymiana klocków i oleju, opony bieznikowane - Reklamy na samochodach - reklama mobina na samochodach - Mycie szyb w samochodach
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|