|
Wymyslilem produkt! Co teraz? |
Wymyslilem produkt! Co teraz?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam! Wymyslilem nowy produkt. Co mam teraz zrobic by na tym zarobic?
Witam
To mama Cię nie nauczyła? uzyj papieru a następnie spuść wode.
Masz pomysł i finanse na jego zrealizowanie, ale nie masz pomysłu jak tego dokonać- zapraszam pomogę wdrążyć w życie każdy pomysł, od A do Z – od wymyślenia technologii poprzez produkcje aż do fazy końcowej czyli sieci sprzedaży twojego produktu lub usługi. Jestem z Trójmiasta. Zainteresowanych zapraszam na PW nie odpowiadam na e-maile w stylu „jestem zainteresowany-i to wszystko” Proszę o krótki opis.
Zależy co to za produkt.
Musisz się dowiedzieć najpierw jakie musisz mieć certyfikacje na niego zanim zaczniesz go produkować, później założyć firmę, zdobyć je i organizować produkcję.
wymyśliłeś produkt to wymyśl jak go sprzedać:)
zależy co to, jeśłi stać cię na zrobienie prototypu to zrób i poszukaj inwestora, jeśli nie to niech ci go ktoś narysuje w auto cadzie i też poszukaj inwestora, jeśli to jest np. produkt typu pączek o smaku bananowo szpinakowo wieprzowym to opisz go i też poszukaj inwestora.
Może podaj coś więcej o tym produkcie, bo opcji jego dalszej dystrybucji jest sporo. Chciałbyś się skupić na sieci czy na sprzedaży poza nią?
Żeś się synbiot popisał....
Witam
Ten "myśliciel" to jakiś znudzony kałamarz, tydzien temu szukał sponsora na produkcje jego pomysłu hantli z cegieł z przeznaczeniem do siłowni. Podejrzewam, że ten pomysł jest na tym samym poziomie. Jakie pytanie taka odpowiedź ;)
kto szukał sponsora na produkcje jego pomysłu hantli z cegieł z przeznaczeniem do siłowni? NAPEWNO NIE JA! Nie nawidze klamcow!!! Lepiej juz sie nie pograzaj bo bana dostaniesz!!! A produkt ktory wymyslilem nie ma nic wspolnego ze sprzetem do cwiczen!
A produktu jeszcze nie opatentowalem( mam zamiar) dlatego nie moge bardziej go opisac. Najlepiej by bylo jak bym znalaz jakas firme chetna do jego dystrybucji i zdolna do sfinansowania materialow do jego produkcji.
ale jaka firma sfinansuje coś w ciemno. A jak się zapytają ciebie co to jet to ty napiszesz im, że nie powiesz bo jeszcze tego nie opatentowałeś, ale niech dają kasę. A jak powiesz to sami zaczną produkcję, a jak zgłosisz się po udziały to powiedzą: szoruj małolat :) tak więc schowaj pomysł pod zeszyty i poczekaj aż nazbierasz kasę na realizację, bo chyba jak dasz w ryja śwince skarbonce to nie starczy ;)
jesli umiesz czytac NAPISALEM ze opatentuje ten produkt!!! A jak masz jakis problem to wypij sobie meliske a nie ciagle krytykujesz moje posty!
opatentuj siebie. powstanie niepwtarzalny produkt. osioł patentowany ;)
osiol to moze cie robil! I dlatego jestes taki pusty!!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wymyslilem produkt! Co teraz?": - Wymyslilem produkt! Co teraz? - Mam produkt - teraz jak go sprzedać.... - Nowy produkt na Polskim rynku - Co to za produkt ? - 150 tys i co teraz? - 1.500.000 w kieszeni... I co teraz?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|