|
Wynajem rusztowań |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich.Mieszkam w 30 tysięcznym mieście gdzie tak jak chyba wszędzie dużo się obecnie buduje.Wpadł mi do głowy pomysł aby zakupić rusztowanie euro a następnie je wynajmować.Co o tym myślicie?[/i]
Nie mam co prawda rzadnego doswiadczenia ale mysle ze inwestycja w branze budowlana jest oplcalna. Tylko przenalizuje kiedy ci sie wroci wklad bo moze jest lepsze miejsce na inwestowanie pieniedzy.
Życze powodzenia i ubezpiecz te rusztowania przed kradzierza. Obecnie kradna wszytsko o czym sie przekonalem jak ojciec wynajal toi-toi i mu ukradli w nocy. pozdrawiam
Witam wydaje mi sie z samego wynajmowania rusztowania to nie wyzyjesz. Chyba ze na czarno ale jaka firma wtedy zechce je wynajac??
przede wszytskim magazyn
konserwacja przewóz i ludzie do rozładowania no i tych rusztowan jest wiele rodzajów ja myslalem osobiscie o tym ale z 8000 kosztuje tam jakas ilosc a jak to sie skonczy to co dalej? powiesz niestety nie mamy powazna inwestycja osoby placa za metr rusztowania na dobe
Dobry pomysł. W ogóle wydaje mi się, że teraz prawie każda przemyślana inwestycja w branżę budowlaną może być opłacalna. A co do stwierdzenia, że na samym wypożyczaniu rusztowania nie da się przeżyć, to nie zgadzam się. Popatrz jak działa wypożyczalnia rusztowania plettac www.monter-rusztowania.pl. Wydaje mi się, że całkiem dobrze prosperują.
|
|