|
Wyporzyczalnia gier na konsole |
Wyporzyczalnia gier na konsole
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pytanko jak myslicie czy w Polsce by sie to sprawdzilo? Bo ja mieszkam w uk i tu jest cos takiego jak blockbuster czyli wyporzyczalnia filmow i gier na konsole ps x-box itd.. Jak myslicie morze sie to sprawdzi a moze juz to jest tylko ja sie z tym jeszcze nie spotkalem bo faktem jest ze nie bylem w zadnej takiej wyporzyczalni przez lata. Z gory dzieki za opinie
w Polsce jest też taka stara, dobra wypoŻyczalnia z książkami zwana biblioteką, mają tam również słowniki ortograficzne. Polecam wypoŻyczyć sobie taki, moŻe troszkę pomoże....
Jakiś czas temu był o tym wątek.
Polecam poszukać na forum, napewno było tam kilka odpowiedzi/opini, może się przydać. Jeżeli chodzi o moje zdanie to nie wypożyczyłbym gry w takiej wypożyczalni, wolę raczej grać dla przyjemności, a nie grać żeby szybko ją przejść bo jest na wypożyczeniu, weź pod uwagę że to nie film który się obejży w 1,5 godziny. Na grę potrzeba kilku do kilkudziesięciu godzin na przejście. A to na pewno będzie kosztować.
Witaj,
Moj rejon to Gdynia, mamy tutaj taka jedna wypozyczalnie gier do konsoli wideo + serwis i wszystko z nimi związane. Sklep dziala juz ladnych pare lat. W mojej opini pomysl wypozyczalnia gier + dvd + blueray + sprzedaz konsol + akcesoriow do konsoli+ serwis + komis uzywanych gier jak najbardziej udany. Przeciez mozesz wprowadzic wszelaki system wypozyczania gier np. abonament 30 dni - 99 pln ( osoba moze wypozyac codziennie inna gre ) Opcji jest mnostwo zalezy wszystko od twojej kreatywnosci. Pozdrawiam
oj oj czepiamy sie slowek!! moj blad ale nie o to chyba chodzi i dziwie sie ze na tych forach jest wiecej nauczycieli i myslicieli ktorzy lubia pisac szkoda tylko ze nie na temat a szkoda bo ja prosilem o opinie i pomysly a nie o sprawdzian z polskiego
a czy nie ma żadnych problemów od strony wydawców jeśli chodzi wypożyczanie i handel używanymi??
dzisiaj jest za duze piractwo zeby cos takiego przeszlo
co z tego ze kupisz pirata jak konsole bedziesz mial nie przerobiona nie klazdy chce stracic od razu gwarancje wiec jesli ktos kupi nowego 360 i ma dwa lata gwarancji a oryginalne gry kosztuja od 100 do300zł to mysle ze za 100zł miesiecznie miec kazda gre nawet zebvy sobie ozbaczyc jesli komus sie gra spodoba wtedy bedzie mogl pomyslec zeby sobie kupic wlasna
mysle ze to nie jest az takei glupie ja osobiscie bym nie korzystal ale znam kolesia ktory razejm z bratem ma ps2 ps 3 xboxa no i kompa zwyklego tez i z tego co pamietam od najmlodszych lat nigdy nie kupili pirata kiedys liczylem z kolegami ze w ich kolekcji bylo ze 20tys zł w oryginalach a ile jest teraz? i wlansi eld atakich ludzi dla ktorych pieniadze nie sa problemem to moglobybyc bo nawet jelsi masz duzo kasy to nikt nie lubi jej wydawac bez sensu wiec mozliwosci pogrania w taka gre przed zakupem bylaby fajna sprawa
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wyporzyczalnia gier na konsole": - Wyporzyczalnia DVD albo salon gier Xbox - wypozyczalnia gier na konsole - Salon Gier PUB konsole - Rozprowadzanie gier na konsole - poszukuje odbiorcow gier na konsole
• Strona 1 z 1
|
|