|
Wyporzyczalnia rusztowań |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam jestem tu nowy i to pierwszy pomysl , co myslicie o wypozyczalni rusztowan w 100 tysiecznym miescie ?? napewno sie znajdzie ktos w temacie .
Dies, Miejscowość nie ma tu aż tak wiele do znaczenia, bo branża budowlana wszędzie "idzie". Pytanie ile byś chciał za to rusztowanie?
Aha i jakie to rusztowania by były Warszawskie czy inne?
Z tego co mi się wydaje to każda firma budowalana posiada swoje rusztowania, pomysłem było by się dogadać z nowymi firmami żeby nie kupowały tego typu swojego sprzętu lecz go od Ciebie wyporzyczały.Nie wiem tylko ile firm by na to poszło gdyż na dłużąmete im sie to nie opłaca.Pytanie kolejne czy masz to gdzie trzymać.Sprawa następna to jakie koszty potrzebne są na konserwacje tego typu sprzętu i czy masz ewentualny transport żeby go przewieżć.I do tego ceny.
Z tego co mi sie obilo o uszy to wypozyczenie rusztowania jest bardzo drogie niewiem w jakich granicach pienieznych sie to miesci ... dlatego poruszylem ten temat . co do zakupu powiedzmy ze moglbym sobie pozwolic na zakup kilku takich transport i jakis changar do przetrzymywania by sie znalazl , tylko czy klientela by sie znalazla ???
Dies, same rusztowania może nie, ale sprzęt budowlany, i nie nastawianie się na firmy, tylko na osoby prywatne, które same robią remonty swojego domu, a nie potrzebują kupić rusztowania, jeśli ten remont jest raz na kilka lat.
http://www.biznesforum.pl/topics17/wyna ... .htm#84164
tu już jest podobny temat
|
|