|
Wyporzyczalnia sprzetu ogrodniczego |
Wyporzyczalnia sprzetu ogrodniczego
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł na wypozyczalnię sprzetu ogrodniczego tzn. chce wypozyczac kosiarki do trawy, kosy spalinowe, pilarki do drewna, weltykulatory, walce ogrodnicze. Wiem ze takowe w Polsce już istnieją ale w moim 100tys mieście nie ma takich usług. Co o tym myślicie?
Ciekawy pomysł ,tylko dużo kwesti prawnych do przemyślenia.Oczywiście dobra reklama i współpraca z sklepami ogrodniczymi etc.Oczywiscie mozna firme rozszerzyć o jakieś działaności ogrodnicze.
Nie wiem jak to sie ma do twojego pomysłu,ale jako nowy na forum powiem że w niemczech jest firma GILLET,jest zajebiście duża,wypożyczaja tam dosłownie wszystko,od wielkich koparek aż po niewielki sekator.Nie wiem może to ci coś pomoże,i drogą dedukcji dojdziesz do tego jak ta firma stała sie taka wielka itp.
Witam , pomysł ciekawy tylko jest wiele pytan organizacyjnych. Jaka była by cena wypożyczenia np. kosiarki spalinowej. Czy liczone było by za godzine czy stawka dzienna. Czy brałbyś kaucje. Czy osobiście miałeś juz doczynienia z takim sprzetem od strony technicznej. Bo jesli nie to potrzebowac będziesz osoby która ma doświadczenie w serwisowaniu takiego sprzetu. Pytam bo sam osobiscie pracuje od ponad 7 lat w takiej firmie na terenie Niemiec. Serwisujemy, sprzedajemy i wypożyczamy sprzęt ogrodniczy.
Bardzo dobry pomysł z tym ze ja bym otworzyła przedstawicielstwo firmy np. Ramirent oni wypożyczają dosłownie wszystko z tzw. budowlanki. oni zapewniają tobie sprzęt, doświadczenie, serwis sprzętu, reklamę itp. Napisz do nich lub zadzwoń jeżeli myślisz poważnie to na pewno czekają ciebie same sukcesy w tej branży.
Witam. Jezeli bylbys zainteresowany zakupem wiekszej ilosci uzywanych maszyn ogrodniczych typu; kosiarki, traktory ogrodowe, kosy spalinowe, pily spalinowe, glebogryzarki, listwy do trawy takich firm jak STIHL, HUSQVARNA, STIGA, VIKING, TEXAS i wiele innych to zadzwon a napewno sie dogadamy 607 747 337
Sprawdź również podobne tematy:
- Wyporzyczalnia sprzętu foto
- Produkcja sprzętu ogrodniczego i niewielkich traktorów? - WYPORZYCZALNIA SPRZETU I URZADZEN BUDOWLANYCH - Dostawca dla sklepu ogrodniczego - Jaki kod PKD dla centrum ogrodniczego - Produkcja nawozu ogrodniczego - Szukam dostawców do centrum ogrodniczego - Asortyment do cenrum ogrodniczego na zimę - Wyporzyczalnia narzedzi Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|