|
WYPOŻYCZALNIA ELEKTRONARZĘDZI, RUSZTOWAŃ |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich poraz pierwszy na tym forum!!! :) ... Dysponuje kapitałem w kwocie 150 tys zł. Mieszkam w 80 tys mieście. Doszedłem do wniosku, że trzeba gdzieś ulkować te pieniądze i pomyślałem o wypożyczalni sprzętu budowlanego, elektornarzędzi i przedewszystkim rusztowań. Jestem wstanie zakupić cały sprzęt od wiertarek młotów do kucia aż po zagęszczarki gruntu i byłby to sprzęt najwyższej klasy(nowy). Największy nacisk chciałbym położyć na wynajem rusztowań drabin itp. (po cichu myślałem także o minikoparce). Rynek budowalny w moim mieście i okolicy jest dosyć prężny i myślę, że to ma rację bytu. Chciałbym poznać waszą opinię , a jeśli ktoś prowadzi taką samą lub podobną działalność i chciałby się podzielić doświadczeniami to prosił bym o kontakt n PW. POZDRAWIAM !!!
Witam
Wg mnie to bardzo dobry pomysł. Duzo firm ma swój sprzęt, ale drobniejsze czasami nie stać. Drabina- 1500-2000zł to jeszcze nie az taki wydatek, ale rusztowania do wykonczenia/zbud. wieży koscioła? Na twoim miejscu na pewno postawił bym na rusztowania, ponieważ to jedne z najdroższych, i tak podstawowych narzędzi np. w pracy dekarskiej, tylko musisz mieć ich dużo.... Ogólnie- popieram. Pozdrawiam
W Białymstoku jest coś podobnego i ciągle się prężnie rozwija, ludziom jest to potrzebne. Dobra lokalizacja i reklama i sukces masz załatwiony
Dzięki chłopaki za podniesienie na duchu mam nadzieje ze wypali a tym czasem czekam na inne opinie!!! Pozdrawiam!
Uwazam,ze to bardzo dobry pomysl.Najwiecej zarabia się obecnie na usługach,a nie na handlu.Wiec warto próbowac...
Czy moze sie ktos wypowiedziec kto ma podobna firme ???? co i jak Pardzo prosze i Pozdrawiam
Witam, jak najbardziej ma to sens. Mam duże doświadczenie jeżeli chodzi o rusztowania. Napisz skąd jesteś może będę w stanie Ci pomóc. Dodam, iż znam ten biznes od podstaw czyli gdzie można kupić dość tanio sprzęt nowy jak i używany z certyfikatem za rozsądne pieniądze. Mam pojęcie o gospodarce magazynowej, logistyce, montażu, demontażu, dzierżawie rusztowań.
pozdrawiam
Witam, ciekawi mnie jedna rzecz, w mojej miejscowości jest baner a na nim reklama wypożyczalni rusztowań 5 groszy za metr kwadratowy za jeden dzień, jak na tym idzie zarobić??
Moze chodzi o wynajem rusztowan o duzej powierzchni czym wiecej tym taniej ;)
Witaj.Ja tez planuje coś takiego.Moj kuzyn zajmuje sie tym od roku.Ma 500 metrow kwadratowych i zarabia na tym okolo 3 tysiace na miesiac.Tylko nie baw sie w montowanie bo jak zdazy sie jakis wypadek to bedziesz mial problemy.
Rusztowania są praktycznie bezawaryjne , a z koleji elektronarzędzia ludzie będą wykorzystywać na 199% możliwości ,co oczywiście powoduje awarje
Witam
Dokładnie, wchodziłbym tylko w rusztowania, z elektronarzędziami mogą być problemy, awarie itp.
Może ktoś podać orientacyjny przedział cenowy nowych rusztowań? Z góry dzięki!
google.pl ? . "kto szuka, nie błądzi"
500 M2 rusztowan ????
|
|