Witan wpadły mi takie dwa pomysły do głowy:
1. Wypożyczalnia filmow dvd w pasażu handlowym np. Real cena za 10m2 powierzchni 3000zł. Szybko licząc: średnia cena filmu 5 zł dzień razy 50 (w centrum handowym uważam to za realne)=250zł. 250 razy 30 = 7500 czyli już na plusie. Co do opini że można ściągnąc z neta to wiem że sporo ludzi tak robi ale jednak duuużo nie zawraca sobie tym głowy i woli zapłacic np 5 zł przy okazji zakupów niż czekac aż film się ściągnie. Jeżeli chodzi o rozwiązanie braku przestrzeni i ekspozycji filmów to proponuję stoisko tego typu http://www.allegro.pl/item592705843_sto ... dlowe.html z tym że bardziej obudowane a filmy znajdowały by się w szufladach. Do ekspozycji filmów można wykożystac np. monitory dotykowe (cena ok 1000zł) wkomponowane w stoisko. Klient mający ochote np na komedie naciskałby zakładke ,,komedie'' wyświetlała by się lista filmów z ewentualnymi zwiastunami. Pozatym monitory te spełniały by funkcje reklamy np. w momencie kiedy nikt by ich nie używał wyświetlałyby np. ciekawe tytuły filmow i promocje. Po wyborze filmu klient zgłaszał by się do mnie z tytułem. Do tego można dołaczyc kilka gier na PS3 (nie da sie kopiowac) i może z 2 nawigacje samochodowe.
2. Sklep z suplementani diety np. odżywki, spalacze tłuszcze, itp. Sklep w formie stoiska w pasażu handlowym. Można to połaczyc ze sklepem internetowym. Wiem że odżywki można kupic na siłowni ale zazwyczaj jest tam mały wybór a ceny są tez całkiem wysokie.
Napisałem narazie wszystko w dużym skrócie także czekam na opinie. Bardziej popierany pomysł postaram się rozwinąc.