|
Wypożyczalnia narzędzi budowlanych - strona 2 |
Wypożyczalnia narzędzi budowlanych
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
czemu maja przekraczac 2 tysiace ? reklama jest prosta, jeden zadowolony klient= cała rzesza, rezerwacje sprzetu, kolejki, dobrym interesem byloby tez wypozyczanie rusztowania a to jest naprawde dobra kasa ;)
wypozyczanie rusztowan tez wchodzi w gre ale pomalu,narazie rozmawiamy o elektronarzedziach bo od czegos trzeba zaczac,a dlaczego te pozyzej 2 tys,a no dlatego ze ludzie potrzebuja ich tylko raz na jakis czas,a wtedy taka osoba nie pojdzie przeciez do sklepu kupic tylko przyjdzie do mnie,te drobniejsze narzedzia typu wiertarka czy szlifierka katowa sa czesto w gospodarstwach domowych na porzadku dziennym a jesli nawet nie to mozemy pozyczyc zawsze od sasiada prawda,ja jednak ta drobnice tez bede mial w swojej ofercie,czasem trafi sie tez klient na wiertarke,a tak jak napisales jeden zadowolony przyciagnie nastepnych
sprzet ma byc poprostu niezawodny cena nie zawsze jest wyznacznikiem, zreszta ludzie takich sprzetow nie szanuja jak swoich i nie iwem czy warto jest kupowac najdrozsze modele, widzialem jaki sprzet ojciec czasem wypozyczal, z wygladu to on jest strasznie marny ale działa i to sie liczy, pozatym nie wyobrazam se wiertarki za ponad 2000 zł? ma byc z włókna węglowego i ma wytwarzac prad w powietrza? ... z drozszym narzedzi to gwozdziarki, gwintownice elektryczne do rur, wykrywacze do jakis rur kabli w scianach itp., zagęszczarka, młoty wszelakie, pompy, generatory, zacieraczka do tynku, betoniarki, wiązarka do zbrojeń która jest cholernie droga i duzo duzo wiecej :) przy duzym kapitale, koparki ładowarki ciezarowki wynajem usługi
zle mnie zrozumiales,narzedzia powyzej 2 tysiecy to nie wiertarka za 2 tysiace tylko agregat pradotworczy,cykliniarka czy betoniarka,ogolnie drozszy sam w sobie a nie ten najlepszy i tym samym drogi
pozdrawiam
Pomysl swietny ;-) Dobrze ustawic sie gdzies niedaleko praktikera albo obi;-)
Z tego co się orientuję to na zachodzie 90% sprzętu budowlanego właśnie kupują firmy wypożyczające taki sprzęt , wypożyczają one taki sprzęt nawet normalnym firmom budowlanym. W Polsce na pewno to ciągle świeży biznes ,ale jeśli zadbasz o odpowiednią lokalizację i reklamę to może wyjść z tego całkiem dochodowy biznes.
A ja kiedyś czytałem to forum a teraz już prowadzę taki biznes niedaleko miasta 40 000 jest już kilka wypożyczalni i nikt nie narzeka - POLECAM
Wypożyczalnia elektronarzędzi TOOLS Chrzanów
Sprawdź również podobne tematy:
- Wypożyczalnia sprzętu / narzędzi budowlanych
- Sprzedaż mat budowlanych,wypożyczalnia narzedzi bud ,usługi. - Import narzędzi budowlanych z angli - Poszukuje hurtowni tanich narzędzi budowlanych - Wypożyczalnia narzędzi - Wypożyczalnia narzędzi drobnych - Wypożyczalnia maszyn budowlanych - Firma-ostrzenie narzędzi i sprzedaż narzędzi na zlecenie - Wypożyczalnia skuterów i kurier VS Wypożyczalnia samochodów Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|