|
WYPOZYCZALNIA ROWEROW, GOKARTOW NAD MORZEM |
WYPOZYCZALNIA ROWEROW, GOKARTOW NAD MORZEM
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam! Zastanawiam sie nad otwarciem w wakacje wypożyczalni rowerów nad morzem. Konkretnie w którejś z miejscowości nadmorskich, gdzie na urlopy przyjeżdżają głównie rodzinki z dziećmi. Potrzebował bym kilka metrów pacu, namiot handlowy i sprzęt: kilka fajnych rowerów (duze, srednie, male, duze z fotelikiem dla malego dziecka); kilka gokartów, bardzo popularnych nad morzem; oraz kilka mini crosów spalinowych oferowanych na allegro. Co o tym sądzicie? Czy ktoś juz sie w to bawił? Jakie są tajemnice tego biznesu? Czy ktoś wie ile kosztuje wynajecie 1 m kw. nad morzem? Proszę o Wasze opinie.
Witam jestem z Gdyni, jedyne nadajace sie miejsce to skwer kosciuszki ( Aleja Jana Pawla II ). Ponad dwa lata temu placiłem za miejsce 115 m2 okolo 3,5 tys brutto( mogło to być sporo ale wchodziłem na rynek kompletnie zielony ) . Ogólnie nie jest łatwo dostać tanio miejsce bez zadnych układów.
Witam, jestem z Koszalina, i mam dobre miejsce na taki interes w Mielnie :) Pozatym musisz sporządzić dobry regulamin korzystania ze sprzętu ( z tego co pamiętam, jazda po plaży bez zezwolenia jest karana)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "WYPOZYCZALNIA ROWEROW, GOKARTOW NAD MORZEM": - wypozyczalnia skuterow i gokartow nad morzem - Wypożyczalnia rowerów nad morzem - Wypożyczalnia rowerów - Wypożyczalnia rowerów - Wypożyczalnia rowerów w małym miasteczku
• Strona 1 z 1
|
|