|
Wypozyczalnia sprzetu budowlanego i elektronarzedzi |
Wypozyczalnia sprzetu budowlanego i elektronarzedzi
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Nosze sie z zamiarem utworzenia wypozyczalni sprzetu budowlanego i elektronarzedzi. Mieszkam w miescie 140 tysiecznym i orientowalem sie na rynku. Konkurencja jest praktycznie znikoma. Mam na oku lokal za niewielkie pieniadze, posiadam ok 40 000 gotowki. Mam pytanie do kogos kto juz moze prowadzi taki biznes, jak jest on oplacalny, czy jest mozliwosc lisingowania urzadzen i elektronarzedzi, jakie jest zainteresowanie itp.
Myśle o podobnym biznesie, wiem od znajomego, który pracuje w branży budowlanej, że jest duże zapotrzebowanie na tego typu usługi, natomiast wg. mnie 40 tyś to niewiele. Osobiście nosze się z zamiarem kupna dźwigu i innych maszyn, ale dopiero badam rynek, czy konkurencja będąca na rynku od lat, duże firmy posiadające dziesiątki maszyn nie ma na tyle silnej pozycji, że zniszczą mnie na starcie, dlatego również czekam na opinie osób zorientowanych w temacie. Pozdrawiam
Witam
widze ze mamy te same zainteresowania,ale ja jeszcze nie teraz narazie jestem za granica . Ja bym do tego dołozył betoniarki na silnik spalinowy i szczudła tynkarskie(mam mozliwosc sprowadzenia).
czy ma ktso biznes plan na taka dzialalnosc??
Sprawdź również podobne tematy:
- Wypozyczalnia sprzętu budowlanego, elektronarzędzi i sklep
- Wyporzyczalni sprzętu budowlanego i elektronarzędzi - Wypożyczalnia sprzętu budowlanego - Wypożyczalnia sprzętu budowlanego(pytania) - Wypożyczalnia sprzętu budowlanego/do pielęgnacji zieleni - Wynajem sprzętu budowlanego - Wynajem sprzętu budowlanego - Wypożyczalnia elektronarzędzi współpraca - Wypozyczalnia elektronarzedzi i sklep Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|