|
Wypozyczlnia duzych namiotow ,krzesel,stolikow na imprezy |
Wypozyczlnia duzych namiotow ,krzesel,stolikow na imprezy
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam moze Ktos na Forum zna temat wypozyczalni duzych namiotow,krzesel oraz stolow?? Np. na imprezy zakladowe,wesela i innego typu imprezy.Prosze o opinie.Pozdrawiam.
Witam
Otoz mialem okazje popracowac jako monter takich namiotow takze cos tam moge wiedziec. Ogolnie najwazniejsze sa uklady(chyba jak wszedzie). Jesli masz kogos w agencjach reklamowych, artystycznych i takich tam a najlepiej w urzedzie miasta to jest szansa ze sie powiedzie. Z tego co sie orientuje to wiadomo martwy sezon to zima aczkolwiek nie wiem jak jest w regionie gdzie Ty mieszkasz. Jedno wiem napewno, wielkim minusem sa platnosci po tego typu imprezach. Wielu ludzi jak sie napije i pobawi pod takim namiotem to raptem zapomina ze za balety trzeba zaplacic. Wazne jest abys mial kogos kto sie na tym zna. Uwierz mi ze postawienie namiotu 10x20 metrow to nie taka prosta sprawa. Zabezpieczenia przed wiatrem sa bardzo wazne! Kiedys mialem okazje popracowac we Francji, otoz stawialismy ponad 70 namiotow o wymiarach 5x5 konstrukcji aluminiowej, gdzie Polska stawka to chyba 25-30 zl za metr kwadratowy za dobe ( mniej wiecej). No ale to Polska a nie Francja elegancja...:)
orientowałem sie kiedyś w tym temacie, pewnie chodzi Ci jakie są ceny najmu, ostatnio jak wynajmowalismy namiot 20m na 40 czy 45m płaciliśmy 3 000 zł +około 2 000zł za transport ceny brutto za mały namiot 10m na 20 m z nagłosnieniem 3 000 zł już z transportem, interesowałem sie mocno tym tematem ale zniechęciły mnie ceny nowych namiotów w granicach od 120 000 do150 000zł plus ławki stoły nagłosnienie parasole, ale jak widze to popyt rosnie ciągle na takie namioty, juz coraż częsciej na różnych dozynkach, festynach spotyka sie, powoli wchodzi to jako standart, Kolega miał racje zeby dostać sie na jakąś większą impreze to bez znajomości ani rusz, sezon zaczyna od kwietnia do wrzesnia, ale umowy na wynajęcie trzeba podpisać na początku rok, albo jeszcze w wkocówce starego roku, wiec jak chcesz wchodzić ten rynek, to działaj szybko.
Sprawdź również podobne tematy:
- Wynajem namiotów na imprezy(wesela,komunie,festyny)
- Poszukuje producenta krzesel oraz stolow - Wypożyczlnia dvd - Wypożyczlnia przyczep - Wypożyczlnia dźwigów budowlanych - EKSPORT DEKORACYJNYCH STOLIKÓW DO ROSJI - Produkcja stolikow szklanych z nogami z nierdzewki - Wypożyczalnia namiotów - Poszukuję wiedzy, pomocy Eksport stolików do Rosji Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|