Jesli masz produkt , Ktory mozesz sprzedawac w USA, nie zwlekaj z kontaktem.
Juz na poczatku ocenimy czy gra warta jest swieczki.....
|
Wypromuje Twoja firme na rynku USA. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Jesli masz produkt , Ktory mozesz sprzedawac w USA, nie zwlekaj z kontaktem.
Juz na poczatku ocenimy czy gra warta jest swieczki.....
na czym polega wasza promocja ?
Praktycznie robimy wszystko:
Na poczatku oceniamy czy produkt ma jakies szanse tutaj na rynku USA. Jesli jestesmy przeswiadczeni ze produkt ma duze szanse, zaczynamy proces . Punktem docelowym sa targi, ktore wyklaruja wszelkie watpliwosci odnosnie towaru. Naturalnie jest cala praca krora trzeba wykonac przed targami, typu foldery i pocztowki, ktore musza byc wyslane do odpowiedniej grupy klientow. Oczywiscie nie dzialamy w ciemno i materialy sa wysylane tylko do zainteresowanych nabywcow. Najwazniejsze to targi. Posiadamy stoiska na najwiekrzych targach w USA. Atlanta, Dallas, San Francisco, New York, Chicago, Boston, Las Vegas. Na poczatek wybieramy 1 lub 2 targi. Zazwyczaj sa to Atlanta i San Francisco, gdyz obecnie sa to najwieksze, jesli chodzi o frekfecje. W zaleznosci od ilosci towaru, wydzielamy jakies miejsce na stoisku , lub dajemy cale stoisko. Wczesniej musi byc dobrana dekoracja w jaka towar bedzie wkaponowany. Kazde z targow ma inna atmosfere i dekoracja musi byc dobrana nie tylko do rodzaju towaru. Jesli jest taka potrzeba to rowniez projektujemy i wykonujemy dekoracje. Zajmujemy sie rowniez obsluga targow (wszystko co jest z tym zwiazane). Posiadamy rowniez magazyny gdzie towar moze byc pozniej przeslany. Jesli zamowienia sa male, mozemy sie zajac rowniez dystrybucja. Jesli ta czesc procesu sie powiedzie , zalatwiamy rejestracje firmy na terenie USA. Praktycznie z Waszej stromy wymagany jest towar, pozostala reszta jest kwestia negocjacji. Jesli sa jeszcze jakies pytania , chetnie odpowiem, Robert
Robert powiec mi co nachetniej i najlepiej sie promuje gdzie zwracaja najbardziej na jaka branze uwage:) i w jaki sposob to przebiega:) może ja ze swoim pomysłem bym tam wkroczył :)
|
|