Wydaje mi się że biznes nie ma szans w USA, mieszkałem tam 15 lat miałem własną działalność nie na Florydzie w Stanie Washington Seattle, nie wiem kolego ile ty tam mieszkasz, powinieneś wiedzieć jedno , amerykanie nie robią sprzedaży kolo domowej , po to żeby zarobić zbyt dużo, sprzedawają coś z powodu wyjazdu do innego np Stanu, lub co bardzo sie często zdarza , żeby mieć kontakt z ludźmi , przy okazji takiej sprzedaży, przeważnie dużo rzeczy możesz kupić za dolara jak sie targujesz bo o to tu chodzi o targowanie sie oni to lubia nawet jak ktoś utrarguje parę centów to im sie to podoba, w szczegolności ludzie starsi to robią , dzieci poszły z domu , a oni nie maja co z czasem robić i zdarza sie że robią nawet wyprzedaże co niedzielę byleby coś robić, Reasumując oni to nie robią dla większych kokosów. Dlatego w bardzo bogatych dzielnicach , ludzie raczej ładują rzeczy nie potrzebne i wyworzą do najbliższego sklepu z drugiej ręki. I oddawaja towar za darmo.
Kolego jak naprawdę myślisz o dobrym biznesie to napisz , zdradzę ci mój biznes , wiem że na wschodnim wybrzerzu nie jest zbyt popularny, u nas na zachodzie sprawdził się dobrze. Prowadziłem go prawie 3 lata , ostatnie przed powrotem do Polski
gwazdacz@interia.pl