|
Wysyłanie frmowych ubrań z UK do PL |
Wysyłanie frmowych ubrań z UK do PL
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich. Rok temu kupiłem plecaczek z nike właśnie z Anglii i mam go do teraz w stanie idealnym chociaż często jest wypychany do granic możliwości. kupiłem zaś w polskim sklepie butki i bluzę najeczki i pół roku i bluza przeciera się na rękawach a butki też gdzieniegdzie się przecierają i pękły z boku. Wniosek?? Towar na eksport jest i wiele tandetniejszy... no i ceny w polsce(MASAKRA!!!) I tak się składa że kuzynka jedzie we wtorek do UK do pracy i być może zjedzie za 2 tygodnie z powrotem. I pomyślałem sobie że może by mi przywiozła kilka rzeczy (bluzę, ze 2 koszulki, butki) Powiedzcie mi ile mniej więcej kosztuje paczka z takimi rzeczami do PL i czy można tak wysłać (czy są na to jakieś cła czy coś) I czy w ogóle warto tak wysłać, czy lepiej po prostu iść w PL do sklepu i kupić.
sam tak robię i póki co jeszcze nie miałem żadnego problemu. A co do cen to wiesz wszystko zalezy od wagi paczki i czyy chcesz kurierem czy RoyalMail.
W razie czego mozesz poznac przyblizony koszt wysylki na royalmail.com albo poszukać ofert kurierów na necie, ale przy zamowieniu jednej pary butów to zupełnie nie opłacallne
jak coś to raczej 5-10 sztuk (część dla siebie, część na handelek) A tak w ogóle powiedzcie czy warto (ceny, jakość bo z tego co widziałem w angielskich sklepach internetowych ceny są takie same jak w Polsce (niekiedy większe:/) jak to jest?? nic z tego nie rozumiem:/ macie może jakieś sklepy czy coś gdzie jest taniej??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wysyłanie frmowych ubrań z UK do PL": - Wysyłanie Paczek ! - Wysyłanie Paczek - Nie działa wysyłanie wiadomości - Wysyłanie i pakowanie paczek ! - Wysyłanie paczek kurierem
• Strona 1 z 1
|
|