|
Wytwórnia |
Wytwórnia
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam taki pomysł żeby szukać artystów i napoczątek po znalezeniu kogoś z odpowiednim głosem skontaktować się w universalem spotkać się i im dać artste - ja z tego będę miał ok. 7% jeżeli dobrze pamiętam.Proszę mi powiedzieć czy to wypali.
hehehe niezły pomysł :) a właściwie najważniejsza wiedza o możliwości takiego zarobienia, ale to jak szansa trafienia w dużym lotku jak grasz (ewentualnie dostarczysz artyste) to masz sznsę na forse... ale rozumiem że to rozwiązanie okazyjne, bo realizując plan biznesu, codziennego poświęcenia i przyjemności na szukaniu artystów (prawdopodobnie w barach) to raczej możesz nabawić się tylko alkoholizmu... :)
Jak poczujesz że to ten głos to nie wahaj się bo niczym nie ryzykujesz!
mmus a jakie masz doswiadczenia w branży zeby to określić ? ;> powiem szczerze myslalem wieki temu o czyms podobnym a właściwie szukaniu artystow malarzy ;)
ja podaje pomysl albo zdjecie obrazu on maluje ja sprzedaje ;> % zyskow do uzgodnienia pzdr ;>
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wytwórnia": - Wytwórnia płyowa - Wytwórnia muzyczna - Wytwórnia płyt - wytwórnia muzyczna - Wytwórnia muzyczna
• Strona 1 z 1
|
|