Witam:)
Jestem nowa na forum i chciałabym podzielić sie z Wami moim pomysłem i usłyszeć konstruktywną krytykę:)
Miasto to około 140tys mieszkańców +przylegające miasta (których mieszkańcy zaopatrują się w owym mieście). Pomysł polega na tym iż brakuje kompleksowego sklepu z tanimi ubankami, bucikami, meblami, wózkami, zabawkami i wszelkimi akcesoriami dla małych dzieci z ponieważ mamy dodatni przyrost i dzieci rodzi się masa stąd mój pomysł...
Nawiasem mówiąc pomysł urodził się też dzięki rodzince której urodziło się dziecko - a raczej dzięki ich marudzeniu:)
Tylko czy jest możliwość w Polsce zaopatrywania się u producentów w załóżmy towar z wadami ukrytymi? czy ma to w ogóle szanse powodzenia jeśli opierać się tylko na rzeczach używanych jeśli nie można nabyć towarów z wadami? bo jednak w lumpexach znajdują się też ubranka dla dzieci... Ale nawet wtedy mój interes różniłby się bo towar stanowiłyby również mebelki, wózki, nosidełka, zabawki... bo przecież to można sprowadzać ewentualnie z NIemiec lub Wlk. Brytanii:). Zapomniałam dodać że na terenie miasta są 2 "komisy" - ciężko je nimi nazwać bo są bardzo ubogo zaopatrzone...
Jeśli macie jakieś sugestie, rady to śmiało piszcie! również jeśli ktoś chciałby nawiązać ewentualną współpracę to zapraszam do kontatu:)
Pozdrawiam