|
Wzrost wartości dolara |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Za jakieś 2 miesiące chciałbym sprowadzić sprzęt ze Stanów Zjednoczonych za 10 tys USD a tu patrze przez pare dni dolar podrożał o prawie 40 groszy. Jak przewidujecie dalsze wachania
Jak każdy, albo spadnie albo nie. Tu nie ma reguł.
jakbyś nie wiedział to teraz na giełdach jest panika. Inwestorzy nie zachowują się racjonalnie. Ciężko określić co może spadać a co rosnąć. Wystarczy zresztą jakieś niespodziewane zdarzenie, strajk, zamach itp aby zmienić bieg zdarzeń. Na pewno na ciężkie czasy lokata w złoto jest dobra. Paliwa przy recesji tanieją.
Radzę Ci przeczekać ten okres, też planowałem w tym okresie kupić narzędzia z USA, z tym że sugerowałem się cenami z kuru $ w sierpniu. Co prawda śledziłem na bieżąco kursy ale nie normalne są takie skoki dzienne, to zwykła panika i robota spekulantów. Ktoś pierdnął i reszta się tym zatruła na chwilę brzydko mówiąc...
Złoty nie ma prawa tak szybko słabnąć z dnia na dzień, podziękuj spekulantom i jeszcze raz.... spekulantom.
Radzę trochę poczekać. Niedługo wszystko wróci do normy jak rynki się uspokoją.
Pozdrawiam Piotr Sz. http://www.creall.pl
Co leci w gore, kiedys musi spasc:)
Radze troche poczekac, az waluty sie troche uspokoja. I zgadzam sie, niestety obecna sytuacja to, wg mnie, tylko i wylacznie zasluga spekulantow. Pozdrawiam
|
|