|
X-Trade Brokers |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam co sądzicie o X-Trade Brokers. Nie jest on wacale taki drogi a jest dużo możliwości Handlu
Co tu jest do sądzenia? Mają stronę, brokerów, platformę... no po prostu firma inwestycyjna. Znam się z nimi dość długo, jak cię stać to załóż rachunek i jedź z koksem.
Zdecydowanie,sam mam tam rachunek i nie narzekam :-)
Często blokują możliwość sprzedaży czy kupna,"doradcy" telefoniczni śpią!Tak dokładnie,nie ma możliwości zamykania czy otwierania pozycji w weekend.Odradzam.
Mówię z doświadczenia,często mają błędy na platformie i jak coś zarobisz to Ci to anulują...
Jak blokuja mozliwosc sprzedazy i kupna ?Ja nie doswiadczylem tego,owszem zdarzylo sie kilkusekundowy skok USD/Yen o caly dolar (niezwiazanego z niczym na innych platformach kurs nawet nie ruszyl o tick).Takkk ja tez narzekam na niemozliwosc zawirania transakcji w weekend szczegolnie na indeksach hahaha.Zreszta co mozna wymagac odnosnie platformy ktora wymaga jedynie 2000 zl na wejscie-mialem rachunek w TMS Brokers i dajac pkc na CFD na indeksy mialem wrazenie ze kurs jest wybierany chyba przypadkowo-platforma sie wieszala i po 20 sekundach wyskakiwal komunikat o realizacji zlecenia po kursie o 20 punktow wiekszym a oni maja inne wymagania odnosnei wejscia :-D.Kazdy ma rozne doswiadczenia ja z x trade dobre -co innego gdybym mial inwestowac duze kwoty wtedy raczej wybral bym innego brokera.
jesli ktos obraca kwota do 30k to x-trade brokers w pewnosci mu wystarczy...
Wejdz sobie na forum forexu, X-Tradema najgorsza opinie na rynku, duzy lewar i ogromne matactwa
|
|