emeryt napisał(a):oczywiście że możesz liczyć na kredyt jest wiele polskich banków,które ci pomogą.
ciekawą propozycję ma BZWBK dla firm
|
Z kąd kredyt na start ? - strona 2 |
Z kąd kredyt na start ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
do emeryta wlasnie dzisaj pytalam sie w tym banku i nie maja kredytu dla nowych firm
witam !!!! potrzebuję gotówki na start . chciałbym otworzyć własną hurtownię kosmetyczną ale niestety nie dają towaru w lizing dlatego potrzebuję ok. 30 000 na towar ... jak można to zrobić .. ktoś by miał jakiś pomysł......jak to zrobić
Witam serdecznie
Czy mozecie mi w jakis sposob pomoc (podpowiedziec) a mianowicie potrzebuje ok 30-40tyś zł Niedawno wrociłem zza granicy w chwili obecnej Pracuje na umowe zlecenie. Na swoim koncie mam pare ładnych tyś ale do otwracia DG zeby dobrze prosperowała i zebym mógł ruszyc z nia bez poblemu brakuje mi Ok 30-40tyś zł. Czy jakiś Bank udzieli mi takiego kredytu. jutro mam zamiar pochodzić popytać. Ale prosilbym o podpoiwedz napewno mi to ułatwi i przyspieszy w otwraciu. Piszę to w imieniu mojego znajomego. Pozdrawiam Piotr
Witam,
mogłabym pomóc w uzyskaniu takiego kredytu; zapraszam do kontaktu: tel. 723 678 182. Od razu podpowiem, że nie jest to jakaś super szybka ale droga propozycja, ale uczciwa- właśnie dla nowych firm.
weź sobie na kogoś innego... Ostatnio do mnie zadzwonili z biura kredytowego, że byłem tam wczoraj
i czy nadal chcę wziąć ten kredyt o który się ubiegam... Oczywiście mnie tam nie było i nie ubiegałem się o żaden kredyt.i kobieta się oburzyła, że ją okłamuję! Jak zapytałem "OK a na jakie konto bankowe macie mi przelać pieniądze?" to nie chciała mi udzielić takiej informacji... Naciskała, żebym wziął kredyt, bo ona ma z tego dobry zarobek jako pośrednik tego tak wprost nie powiedziała, ale takie było jej zachowanie... Wcześniej dzwonił do mnie koleś z zadowoleniem w głosie i mówi: "Pan chciał u nas wziąć kredyt i dzwonię, żeby Pana poinformować, że został Panu przyznany". Zapytałem na ile? -no na 20 000zł. Teraz już wiem, że to ten facet, który chciał wziąć na mnie kredyt. Ten gościu miał więcej wyrozumiałości niż ta kobieta jeśli chodzi o ścisłość. Wracając do tematu to co? rodziny już nie masz? sam zostałeś na świecie? Składam kondolencje i wyrazy współczucia. Pozdrawiam
Ja dostałąm parę dni premu z priv wiadomość, że mogę dostać te moje 20 tys, o których marzę, ale kazali mi przesłać meilem wpis do ewidencji, regon i nip- niby procedura, ale jakos się wystrazyłam. Bałam się właśnie takiej sytułacji, co pisze biuroexces... Nie ma to jak kobieca intuicja...
Bo skoro dają kredyty tak łatwo, to teoretycznie nie mieliby czasu na biznesforum tak często- bo nie mogliby się opędzić od klientów!
Witam
Mamy w ofercie Kredyt na start - nowe firmy, kredyt do 20 tys. dla każdej nowej firmy bez BIK Wystarczy: - złożenie wniosku - otwarcie darmowego rachunku - odnotowanie 1 przelewu od odbiorcy - już od 1 dnia działalności! do 20 tys. na start Pomagamy także w rejestracji spółek z o.o. oraz oferujemy gotowe, czyste spółki z wszystkimi dokumentami rejestrowymi, a także usługi najmu adresu (wirtualne biuro) w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Katowicach. więcej na BiuroInter . pl
witam. mam pomysł na firmę w swojej miejscowości a mianowicie kręgielnie i potrzebuję kredytu aby ja otworzyć kwota 300 tyś i mam pytanie czy mam jakie kolwiek szanse na to??
Proponuje kredyt dla nowych firm (0-12 m-cy) do 60 tys bez zabezpieczeń, Poznań i okolice (do 150 km) 609 329 921
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Z kąd kredyt na start ? - strona 2": - Kredyt 10 tys na start - kredyt na start-up - Kredyt na START gdzie?? - Kredyt dla firm na start - KREDYT NA START DLA FIRM
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|