|
Zainwestuj we mnie piotrageniusz - strona 2 |
Zainwestuj we mnie piotrageniusz
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam inwestora
Autor
Wiadomość
WIdzę Cię tylko w programie REKINY BIZNESU...
i co ja bym miał tam robić ? jestem tylko bardzo kreatywny ,może bardziej niż inni ale za to też płace swoją cene bo w życiu nie ma nic za darmo
mając cały czas włączony komputer płacisz więcej za prąd niż dostajesz jałmużny
Masz racje w wigilje dostałem zaledwie 1000zł za mało kryzys w narodzie
sposób na reklame lepszą niż google posiadam
załóż agencję reklamową
On może założyć sieć dystrybucyjną ziemniaków obejmującą zasięgiem maksymalnie promień 3 domów od miejsca zamieszkania. Choć i pewnie organizacja takiego przedsięwzięcia by go przerosła.. Jakby w ulotce napisał "Zpszedam źemńaki tanjo" To by nawet sąsiedzi od niego nie kupili..
kiedyś myslałem ze to jakiś moderator sobie ruch nakreca pisząc takie bzdety
ale nie on taki naprawde jest ile to juz lat NIC NIE ROBI TYLKO PISZE NA TYM FORUM ? 20 LAT ? a moze wiecej ? prosto z powstania przygarneli go na forum i juz tak został a swoja droga to ciekawe : jak mozna tyle lat nic nie robić , nie wziac sie do pracy ? sam bym tak chciał opierdzielać się na całego całymi dniami powiedz Piotek jak sie to robi -;)
I przez te lata weź jeszcze bądź w stanie tyle bzdur wymyślić ile on wymyśla. Codziennie kilka nowych bzdur. Dziś ma w ofercie reklamy lepsze niż Google. I tyle:) Jego powinni zamknąć gdzieś w odosobnieniu. W kaftanie i pokoju bez klamek. A na miejscu admina już dawno bym go zbanował na stałe po IP, bo robi pośmiewisko z forum.
heheh Piotr nie jest niebezpieczny
a po Ip to nie tak łatwo kiedyś zeby mnie zbanowac to całe województwo wyłączyli i musieli wymieknąc teraz dostaje bana na nicka tylko i to sam musze ich o to prosić
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zainwestuj we mnie piotrageniusz - strona 2": - Zainwestuj we mnie. - 1:0 dla mnie .....;) - To co mnie wkurza... - korzysci dla Was i dla mnie - Ile z tego dla mnie ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|