|
Zainwestuj we mnie piotrageniusz |
Zainwestuj we mnie piotrageniusz
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam inwestora
Autor
Wiadomość
otrzymuje co raz więcej telefonów że ludzie chca zainwestować w coś co im przyniesie kase ,konkretą kase ja mam pare projektów od wynalazków po doradztwo kosultacje , znam wiele sposobów na życie umie wiele rzeczy chetnie bym przekazał to innym ale potrzebna platworma miejsce lub inny sposób mam pomysł jak zarabiać ale ja niechce działać nielegalnie dla tego proponuje że podejme prace dla kogoś kto jest zainteresowany kimś takim co to wie jak napisać strone naprawić buty zbudować własne źródło zasilania na własne potrzeby ,nie wspominając o mebelkach które same dostosowują się do urzytkownika mam w sumie wiele pomysłów umie legalnie obchodzić prawo gdyż polskie prawo jest jednym z najbardziej dziurawych praw w świecie cywilizowanym (który prubujemy udawać) a więc moja oferta jest aktualna jakiś czas jeśli zainteresował cię temat zapraszam do kontaktu podaje namiary na siebie 603323922 bo wiem że ci co dzwonią traktują poważnie temat a pisarze no cóż tych nigdy nie brakowało i pewnie nie zabraknie.
Witam, mam dwa pytania: jaki interesuje Pana wkład pieniężny? Skąd Pan jest i czy inwestor musi być z okolic czy to nie ma znaczenia?
Pozdrawiam,
oczekuje inwestora z okolic warszawy a projektów jest tyle że jest w czym wybierać kwota zależy od wybranego projektu przez inwestora
nie ma chetnych by zarobić na piotrzegeniuszu ? to nowość przecież proponuje ciekawą oferte mam dużo do zaoferowania za niewielkie wynagrodzenie ;)
to już chyba norma że nie ma tu inwestorów
Są, ale z innych regionów Polski.
a niechcecie zainwestowac w piotrgeniusz ? a może ja naprawde jestem bardzo kreatywny.
Jak nas widzą, tak nas piszą... A Ty niestety wizerunku dobrego swoją pisownią nie reprezentujesz (tłumaczenie papierami nic nie zdziała - jest Word, Firefox itd.). To świadczy o lenistwie raczej - a leniwego pracownika czy wspólnika kto będzie chciał...? :)
Może pora poszukać inwestora np. przez Wschodnią Sieć Aniołów Biznesu. Tam po dodaniu projektu może Pan spokojnie czekać na odzew. Jak będzie to świetny pomysł, to na pewno zainteresuje tym potencjalnego Inwestora.
a konkretnie jakieś namiary na tych aniołów biznesu ? może odrazu na pw.
psab. pl
wsab. org. pl
wszystko fajnie tylko mnie do lubelskiego to kawałek drogi , ja z pod warszawy jestem z Żyrardowa.
Psabi jest z Wawy.
Wsab działa ponadregionalnie. Jest jeszcze np. PolBAN. A jak wierzy się w biznes to te 100-200zł można odżałować na chociażby pociąg :).
ja szukam raczej kogoś konkretnego i jednak sprawdzam sie najlepiej jako kreatywny fizyczny słabiej bo lata lecą
Nie musisz jechać od razu do nich, najpierw powinieneś dodać swój projekt na stronie wsab. org. pl Trzeba tam wejść w strefę projektodawcy i tam zgłosić swój projekt. No i czekać na kontakt.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zainwestuj we mnie piotrageniusz": - Zainwestuj we mnie. - 1:0 dla mnie .....;) - To co mnie wkurza... - korzysci dla Was i dla mnie - Ile z tego dla mnie ?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|