Witam wszystkich
Dysponuję kwotą 120tyś zł chciał bym zainwestować w interes, jeżeli ma ktoś z was ciekawy pomysł czekam na propozycje.
Lokalizacja Trójmiasto.
pzdr
|
Zainwestuję 120tyś zł |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich
Dysponuję kwotą 120tyś zł chciał bym zainwestować w interes, jeżeli ma ktoś z was ciekawy pomysł czekam na propozycje. Lokalizacja Trójmiasto. pzdr
jesli szukasz szybkiego zwrotu przyjedz do chin zobacz co mmay na lato z towarow dla turysdtow mysle ze mozesz zarobic naprawde duzo ale muisz wiedziec co chesz o dzialac szybko. My pomozemy w sensie technicznym ale ty muisz wiedziec co chesz
Calkapeter@gmail.com
mamy koniec maja jak kolo kupi towar i mu przypłynie za 2 miesiące to bedzie letni towar miał na zimę normalny człowiek to kupi teraz towar zimowy zeby miec na wrzesien pazdziernik a nie towar letni co ty piotrek pie....
Witam czy byłby pan zainteresowany zainwestowaniem środków finansowych w troszkę inny sposób niż każdy proponuje ,a mianowicie na cesję wierzytelności dodam że wyłożone przez pana pieniądze byłyby oddane poprzez w/w cesję wraz z wymaganymi odsetkami, jeśli ta propozycja wydaje się panu godna uwagi to proszę o odpowiedż na e-mail wtenczas podam panu numer telefonu kontaktowego z poważaniem Hanna
Pozdrowienia,
Witam, od 7 lat pracuje jako samozatrudniony kurier w UK i przez ten czas wyrobilem sobie kilka kontaktow z duzymi firmami pozbywajacymi sie nowej odziezy i kosmetykow markowych bardziej i mniej znanych marek moim zdaniem w bardzo atrakcyjnych cenach(ze zlikwidowanych sklepow,zmiana branzy,zwalnianie magazynow pod nowe linie itd.). W niedalekiej przyszlosci planuje powrot do Polski i poszukuje partnera z gotowka do otworzenia hurtowni lub sklepu (z czasem sieci). Chodzi mi o to zebym mial co robic po powrocie. Ja ze swojej strony zapewniam wlasnego vana(transport) i cala organizacje oraz puzniejsze prowadzenie biznesu. Kwota 50 000 - 100 000zl spokojnie wystarczy zeby rozpoczac biznes a dalszy rozwoj firmy mozna finansowac z zyskow. Ja jestem w stanie pracowac rok czy 2 za jakies 3000zl byle starczylo na przezycie dla mnie i mojej rodziny, az firma sie rozkreci. Z tego co zdazylem sie zorientowac to nasze ceny ze 100% marza sa nizsze niz ceny takich samych produktow wystawianych na allegro. Odziez w zaleznosci od dostawcy od 4% do 22% od ceny katalogowej- ceny katalogowe sa zawsze nieco nizsze niz ceny sklepowe.
Moj pomysl nie jest niczym nowym ani oryginalnym ale moze jego prostota jest kluczem do sukcesu.
Mam trzy opatentowane produkty jeszcze nieobecne na rynku. Jeden z nich zupełnie odjazdowy.Poszukuję kontaktów. Zadzwoń
514339107
Witam Pana Serdecznie. Mam idealny pomysł na zainwestowanie pieniędzy. Jest to biznes internetowy, a mianowicie wpadłem na pomysł stworzenia portalu którego jeszcze nie ma w internecie. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt gg: 9760781
|
|