|
Zainwestuję 150-300 tys |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
w dobry biznes zainwestuję 150 000- 300 000 pln . Zabezpieczenie- hipoteka
prosze o kontakt
prosze o podanie czy nadal aktualne , na jak długo chce Pan zainwestować ,jakie są warunki oprocentowanie oczekiwane tej inwestycji czy pożyczki -niepotrzebne skreślić pozdrawiam bizcon bizcon@gazeta.pl
Witam myślę że najprostszą i najciekawszą inwestycja jest coś co mam do zaoferowania
1.Bardzo wysoki procent zwrotu z inwestycji 10%-21% -na miesiąc.(wszystko potwierdzone i sprawdzone osobiście ) 2.Program działa od marca 2007r więc jest ustabilizowany i sprawdzony co mozna sprawdzić . 3.Współpracują w nim największe domy brokerskie na świecie ze Szwajcarii. 4.Rewelacyjny plan wynagrodzeń . 5.Produktem jest oczywiście pieniądz który nigdy się nie zmęczy i pracuje 24/h. 6.Program nie znany jeszcze w zachodniej europie ,Polsce oraz Rosii. 7.Wyjątkowe możliwości dla dużych inwestorów. 8.Wysokie wsparcie z naszej strony 9.Inwestycje dokonywane są na Forex 10.Tylko dla konkretnych inwestorów wysyłam wszelkie szczegóły współpracy Pozdrawiam Andrzej tel.608805510 GG.8480799
Zapraszam do inwestycji w biznes, gwarantowany zysk 3 % w miesiącu czyli 36% w roku bez nakładu pracy. Konkretnie zainteresowanych prosze o kontakt na priv.Pozdrawiam
Mam ciekawy pomysł na biznes mądry i sprawdzony. Zwrot zainwestowanych pieniędzy w ciągu 2 lat - pewne
Więcej pod nr gg 6304854
Witam czy byłby pan zainteresowany zainwestowaniem środków finansowych w troszkę inny sposób niż każdy proponuje ,a mianowicie na cesję wierzytelności dodam że wyłożone przez pana pieniądze byłyby oddane poprzez w/w cesję wraz z wymaganymi odsetkami, jeśli ta propozycja wydaje się panu godna uwagi to proszę o odpowiedż na e-mail wtenczas podam panu numer telefonu kontaktowego z poważaniem Hanna
Pozdrowienia,
Znakomita większość "inwestorów" to młodzi ludzie, którzy wpadli na pomysł, że jak się nie ma pomysłu to można skorzystać z pomysłów innych. Wystarczy dać ogłoszenie: zainwestuję.
Chętni z pomysłami zgłoszą się sami. Pamiętajcie o tym , ludzie z pomysłami a bez pieniędzy, łatwo zostaniecie bez pieniędzy i pomysłu! Jeśli nie wierzysz to sprawdż, zamieść takie ogłoszenie! Roman
Mam trzy opatentowane produkty jeszcze nieobecne na rynku. Jeden z nich zupełnie odjazdowy.Poszukuję kontaktów. Zadzwoń
514339107
Dzień dobry.
A czy słyszał Pan o możliwości wykupu kryzysowych obligacji Szwajcarskich,które gwarantują 36% w skali roku czyli krótko mówiąc od 200.000 zł zysk tj. 72000 zł czyli "dochód pasywny" będzie wynosił 6000 zł miesięcznie. W bardzo prosty sposób można zyskać nie tylko pieniądze ale coś ważniejszego-finansową niezależność ! Można również otworzyć programy inwestycyjno-oszczędnościowe np. Skandia czy tez Generali,z zysków,które zaowocują w późniejszym czasie równie świetnymi zyskami! Pozdrawiam Jakub Filipowski
Witam Pana Serdecznie. Mam idealny pomysł na zainwestowanie pieniędzy. Jest to biznes internetowy, a mianowicie wpadłem na pomysł stworzenia portalu którego jeszcze nie ma w internecie. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt gg: 9760781
Witam serdecznie, moja oferta polga na zainwestowaniu ok 25 tys zl w sklep i serwis komputerowy, posiadam nie przeciętną wiedze w tym zakresie, gwarancja zwrotu w bardzo krótkim czasie. Prosze o kontakt, jeśli chcialby Pan(i) zapoznac sie ze szczegółami tego przedsięwzięcia, pozdrawiam tel 793 022 137
|
|