Witam.
Zainwestuje w formie wspoludzialowca.nie jestem zainteresowany gielda,walutami,chwilowkami,portalami itp.nie udzielam pozyczek.Preferowane Kujawsko-Pomorskie.
|
Zainwestuje 450 tys. |
Zainwestuje 450 tys.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Witam.
Zainwestuje w formie wspoludzialowca.nie jestem zainteresowany gielda,walutami,chwilowkami,portalami itp.nie udzielam pozyczek.Preferowane Kujawsko-Pomorskie.
Witam.
Tom-ek nastepnym razem prosze przeczytaj kilka razy nim zdecydujesz sie udzielic odpowiedzi. Pozdrawiam.
Witam.
Propozycja nadal aktualna,jedyny warunek dobre zabezpieczenie. Pozdrawiam.
Witam jestem z zachodniopomorskiego jest dobry temat do zrobienia biznesu wiąże się z przerobem drewna na określony półprodukt odbiory sa zapewnione płatność za towar w dniu wysyłki Tira . Jeśli jest Pan zainteresowany to proszę o wiadomość .
Czy inwestycja może dotyczyc również handlu obuwiem sprtowadzanym z USA?
Poszukuję wspólnika do stworzenia ośrodka agroturystycznego znajdującego się 60km od Poznania, 25km od Wrześni, Jarocina i Słupcy.
Niedaleko również Kalisz i Konin. Ośrodek 200m od Warty z widokiem na rzekę. Charakterystyka ośrodka: -dwie sale konferencyjno-bankietowe (wesela, szkolenia, konferencje, imprezy okolicznościowe) - kilkanaście pokoi (tak aby przyjmować firmy) - piękny ogród - taras 100m2 - budynki ( teraz 600m2, po rozbudowie i stworzeniu jednolitości ok.1300m2) Stworzenie pola do minigolfa, spływy kajakowe, paintball, motolotnie, ściana wspinaczkowa, korty tenisowe. Mój wkład to nieruchomość o wartości 300tys. + realizacja dotacji 120tys. + 180tys. wkład własny. Oczekiwania: wspólnik z chęcią poświęcania czasu na realizację projektu i rozwój + 600tys.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zainwestuje 450 tys.": - Kto zainwestuje 20.000 zl? - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuje do 400 000 - Zainwestuję
• Strona 1 z 1
|
|