Mogę zainwestować w ciekawy projekt do 40 000 zł, dodatkowo mogę zapewnić zaplecze it.
Interesuje mnie współpraca z osobami tylko z okolic Katowic, biznes oceniam własnymi subiektywnymi kryteriami.
NIE CHCĘ BYĆ FRANCZYZO BIORCĄ !!!
|
Zainwestuje do 40 000 zł |
Zainwestuje do 40 000 zł
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Mogę zainwestować w ciekawy projekt do 40 000 zł, dodatkowo mogę zapewnić zaplecze it.
Interesuje mnie współpraca z osobami tylko z okolic Katowic, biznes oceniam własnymi subiektywnymi kryteriami. NIE CHCĘ BYĆ FRANCZYZO BIORCĄ !!!
wydaj swoje pieniądze na wydanie książki pod tym tytułem, umieszczą to w dziale bajkopisarstwo i zarobisz 40% miesięcznie
Witam,
Jestem w trakcie tworzenia dużego projektu w Katowicach. Jest to bardzo dochodowy biznes i praktycznie brak fiaska. Potrzebuję inwestora w zamian za udział procentowy w zyskach. Więcej informacji na email. Pozdrawiam Jarek
proponuje ciekawy pewny zabezpieczony umową biznes ze stopa zwrotu 24-50% rocznie
zapraszam na PW
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zainwestuje do 40 000 zł": - Kto zainwestuje 20.000 zl? - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuje do 400 000 - Zainwestuję
• Strona 1 z 1
|
|