|
Zainwestuje do 50tys zl |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Jak w temacie, posiadam 50tys zl i troche wolnego czasu. Jestem otwarty na wszystkie, lecz przemyslane, propozycje. Najlepiej wojewodzwo slaskie lub e-biznes.
a mozę warto zastanowić sie nad inwestycją w fundusze inwestycyjne? AEGON udostepnia najlepsze fundusze krajowe i zagraniczne o róznym stopniu ryzyka inwestycyjnego... moge przedstawić szczegóły oferty. pozdrawiam
Mamy kilka propozycji franchasingowych lub wspolpracy z producentami z Chin
Calkapeter@gmail.com
Witam,
jestem importerem z Chin. Mam super produkty w najwyższej jakości. Mieszkam w Nowym Sączu - specjalizuję się w odzieży i ekskluzywnej bieliźnie. Kontakt na private lub nr. tel 607 842 759
Witam serdecznie, moja oferta polga na zainwestowaniu ok 25 tys zl w sklep i serwis komputerowy, posiadam nie przeciętną wiedze w tym zakresie, gwarancja zwrotu w bardzo krótkim czasie. Prosze o kontakt, jeśli chcialby Pan(i) zapoznac sie ze szczegółami tego przedsięwzięcia,
A ja proponuję ofertę SKANDII. Jest równie dobra, jak i AEGON, ale jednak nieco się różni... Mogę udzielić więcej informacji
Posiadamy świetnie przygotowany serwis i zamknięty wieloma specjalistycznymi umowami serwisowymi. Biznes jest uruchomiony i zaczyna przynosić pierwsze przychody. Poszukujemy inwestora, który pchnie nasz serwis do przodu poprzez inwestycje w budowę sieci dystrybucyjnej. jesteśmy gotowi do odsprzedania części udziałów w spółce z o.o. Nasz serwis jest uruchomiony pod adresami jakich podać nie mogę na tym forum. Kontakt ze mną pod numerem 886747858 lub pod komunikatorami na stronie kdf lub advoassistance z rozszerzeniem pl.
Obecnie tego typu inwestycje w serwisy internetowe nie zwracają się zbyt szybko albo nigdy...
W ostatnim czasie bardzo dużo czytam o nowych serwisach. Jedynym, który według mnie jest wypałem w ostatnich kilku miesiącach jest podbij. Tutaj widać, że autorzy już osiągnęli rentowność. Natomiast po powstaniu tego serwisu zaczęło się tworzenie nowych. Jak to zawsze bywa żaden nie wypalił. Myślę, że jednym z lepszych sposobów będzie fundusz inwestycyjny, jak mówili już poprzednicy. Pozdrawiam, odpowiedzialne-inwestowanie. pl
|
|