|
Zainwestuję lub wejdę we współpracę - kwota 200-300 tys. |
Zainwestuję lub wejdę we współpracę - kwota 200-300 tys.Biznes Forum ‹ Inwestycje ‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Mieszkam w Kielcach. Zainwestuję, nawiążę współpracę najlepiej w nowo powstającą działalność gospodarczą ( choć to nie jest warunek konieczny). Mogę starać się dodatkowo o deofinansowanie z UE dla nowo powstającej działalności. Szukam wspólnika z dobrym pomysłem na sukces. Zaznaczam że nie jestem osobą, która oczekuje na starcie kokosów ( a takich na tym forum nie brakuje), lecz jestem zdania że przy naszej pełnym zaangażowaniu możemy duzo zdziałać. Czekam na propozycje. Pozdrawiam - Mariusz.
szukam-wspolnika-swietokrzyskie-vt101937.html
Zdecyduj się, to masz ok. 200 tys zł czy 300 tys zł? Bo różnica jest spora ;)
Już odpowaiadam.. posiadam 200 tys. zł, jeśli była by konieczność dodatkowych 100 tys zł. zgromadziłbym taką kwotę. dodatkowo w grę wchodzi możliwość dofinansowania dla działalności godpodarczej z funduszu UE. Pozdrawiam
Witam proszę o pilny kontakt jestem zainteresowany przedstawieniem Panu propozycji tel. 500 678 623 Pozdawiam
Witam jezeli jest to dalej aktualne jestem zainteresowany i pan pewnie bedzie tez.pomysl ptzesle na email jesli pan zainteresuje sie a biznes chce rozpoczac w szwecji. Dobry zarobek itd. Pozdrawiam pawel.
Szukam inwestora do produkcji z ewentualna możliwością pomocy w biznesie
Wkład min 300 tys Proszę o kontakt
Oferta nadal aktualna...
Witam serdecznie
Jestem zainteresowany Pana ogłoszeniem. Czy jest to dalej aktualne? Na priv przedstawie szczegóły. Z poważaniem ImportService
Pomysł juz się narodził, jednak nadal poszukiwany wspólnik.
Proszę więcej informacji na priv
Posiadam umowe na wylacznosc na pewien produkt ( typ pilarki kontowej ktora tnie kazdy material, trzy krotniej szybciej niz cokolwiek innego oraz posiada inne zalet, generalnie produkt zrewolucinizuje sektor uslug kazdego typu gdzie wymagane jest ciecie ). Umowe posiadam na cala europe wschodnia, nie liczac Rosji. Firma jest w trakcie orgaznizacji, zgodnie z kontraktem ruszamy z dzialanoscia pod koniec lutego. Nasi wspolpracownicy otwieraja filie w krajach europy wschodniej oraz my otwieramy centrale w Polsce. Poszukujemy dodatkowych inwestorow na szybki rozwoj firmy, zaoferowac mozemy zwrot na pozozimie 25% w skali roku. Wiecej szczegolow moge wyjawic podczas rozmowy.
Posiadam branżowy, jedyny ciekawy, dochodowy serwis internetowy z dużym potencjałem. Proszę o kontakt na PRIV.
Odświeżam...oferta nadal aktualna
Witaj
Szukam INWESTORA 50 000 zł - inwestycję zabezpieczę nieruchomoscią . Inwestycja na założenie własnej agencji pracy w Hollandii i Niemczech . Posiadam niezbędne doswiadczenie i kontakty - 9 miesięcy jako główny menager w dużej agencji pracy w Hollandii . Rafał Barabasz 00 48 888 88 35 00
Witam...
... nie mam żadnych problemów z BIK i KRD, ale bank odmówił mi kredytu na start, choć jeszcze obiecują analizę wniosku. Jednak już nie ma czasu na ciuciubabkę, bo mam halę produkcyjną i ludzi do roboty. Nie mam w zasadzie konkurencji w okolicy więc i biznes jest atrakcyjny. Chodzi o budowę domków drewnianych z litego bala świerkowego. Bardzo wysoka rentowność. W razie czego mam bardzo dobre zabezpieczenie w postaci atrakcyjnej nieruchomości w Beskidach. Ponieważ dopiero się zarejestrowałem na tym forum to nie mam mozliwości wysłania PW mój tel. 888 330 999
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zainwestuję lub wejdę we współpracę - kwota 200-300 tys.": - Zainwestuję lub wejdę we współpracę - kwota do 100 tys. - Zainwestuję/ wejdę w współpracę, w przyszłościowy biznes - wejde z kims w spólke z kwotą od o do 80tys.zł - WEJDE WE WSPÓŁPRACE - WEJDE W SPOLKE LUB ZAINWESTUJE
|
|