Chętnie zainwestuje lub wspomogę działający już biznes.
Więcej info na priv.
|
Zainwestuje od 10.000 do 50.000 Śląsk/Małopolska |
Zainwestuje od 10.000 do 50.000 Śląsk/Małopolska
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Chętnie zainwestuje lub wspomogę działający już biznes.
Więcej info na priv.
moze w mlekomaty ?
Nie, dziękuje.
witam zaczynam działac w dochodowym interesie jakim jest wiercenie studni pomp ciepła
Proszę o więcej informacji na priv.
mam lepszy pomysł;) więcej na PW
witam
mogę zaproponować inwestycję na rok czasu - zysk 18,1% zagwarantowany w umowie - wypłaty odsetek co miesiąc większe kwoty - wyższe oprocentowanie więcej na PW
Witam
Gwarantuje 5-10% zwrotu z inwestycji miesięcznie. Umowa indywidualna, notarialna itp. Inwestycje walutowe. W razie ewentualnego zainteresowania dalszymi informacjami, proszę o kontakt. Pozdrawiam Robert
Jestem właścicielem szkółki kitesurfingu nad polskim morzem i szukam chętnego do zainwestowania. Trzeba włożyć w sprzęt i reklamę jeszcze sporo gotówki. Dobrze dofinansowana szkółka to świetna inwestycja.
witam, czy w grę wchodzi kawiarnio lodziarnia w centrum krakowa, lub katowic?
chf -tak, proszę o więcej szczegółów na prv
Gerry
Witam, chciałbym panu zaproponować współpracę przy promowaniu pewnego programu lojalnościowego w międzynarodowej korporacji. Jestem z krakowa więc wszystkie informację chętnie powiedziałbym panu na spotkaniu bądź po przez skype.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zainwestuje od 10.000 do 50.000 Śląsk/Małopolska": - Kto zainwestuje 20.000 zl? - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuje do 400 000 - Zainwestuję
• Strona 1 z 1
|
|