Witam,
Jak w temacie - zainwestuje kwote ok. 50 000 PLN w e-biznes.
Jezeli ktos przedstawi sensowną koncepcję - kwota moze byc wyzsza.
Pozdrawiam,
M.
|
Zainwestuję ok. 50 000 w e-biznes |
Zainwestuję ok. 50 000 w e-biznes
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Witam,
Jak w temacie - zainwestuje kwote ok. 50 000 PLN w e-biznes. Jezeli ktos przedstawi sensowną koncepcję - kwota moze byc wyzsza. Pozdrawiam, M.
Witam serdecznie, dopiero dziś zobaczyłem tę stronę, jestem z okolic Wrocławia 30 km od Wrocka. Z kumplem mamy pomysł sprawdzony napisany biznes plan. Jak mogę się z Tobą skontaktować bo nie chcę pisać na forum gdyż znam siłę tego biznesu i mam obawy, że ktoś go szybciej zrealizuje. Daj jakiś kontakt do siebie tak byśmy mogli porozmawiać.
Może mejla, najpierw spróbuje Cię wprowadzić w nasz plan.
Namiar wyslalem Ci w prywatnej wiadomosci.
Ogloszenie wciaz aktualne.
Witam
Jestem z Lubelskiego mam pomysł na 2 portale jeden z nich unikalny w skali europy zapraszam na priv
Witam jestem z okolic Wawy. mam pomysł na ebiznes w co sklad by wchodzily art. wedkarskie elektronika dodatkowo jeszcze jakies towary z niemiec mam kontakt na alufelgi Dodam ze mam swoj plac oraz miejsce co moglo by byc magazynem na swoim podworku
Witam
czy można przesłac propozycję pomyslu co do e-biznesu na maila? pozdrawiam S
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zainwestuję ok. 50 000 w e-biznes": - Zainwestuję w biznes - ZAinwestuję 100 tys nie w biznes - Zainwestuje do 1.000.000 PLN - E-BIZNES - Zainwestuję 5.000 zł na e-biznes - Zainwestuje w sensowny biznes
• Strona 1 z 1
|
|