|
Zainwestuje w dochodowy biznes do 200tys zl |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
jak w wyzej mam do zainwestowania troche gotowki i chcialbym dobrze ja ulokowac rowniez zagranica interesuje mnie wspolnik z doswiadczeniem i pomyslem
Witam, Mam firmę zajmującą się pośrednictwem w eksporcie, ale oprócz tego chciałbym otworzyć lokal w Łodzi, przy Piotrkowskiej. Po wstępnych obliczeniach okazuje się, że na pewno będzie dochodowy. Mam to być klub housowy a w dzień pub z jedzeniem.
Poszukuję wspólnika, który zainwestuje pieniądze. Moja firma działa za krótko, żeby bank udzielił mi pożyczki. Sam wszystko poprowadzę. Pracuję w eksporcie, ale kiedyś dużo pracowałem w restauracjach i klubach, w Polsce i w Anglii. Tam bawet byłem managerem e pubie, więc doświadczenie mam. Potrzebne jest trochę więcej niż 200 tys, ale coś się da zrobić
witam
Jeżeli sprawa jest dalej aktualna to proszę o kontakt na prywatnego maila seba1801@wp.pl pozdrawiam
Z calym szacunkiem,jeśli jest Pan nadal zainteresowany zainwestowaniem chociaz częśći wcześniej wspomnianych pieniędzy to prosze o kontakt na maila; paloma-24@o2.pl , napewno odpisze-dziękuje.
Witam map poważną inwestycję sprawdzony rynek w europie i w kraju potrzebuje tylko inwestora dobry dochód wysokie marże jednocześnie zabezpieczenie hipoteka
szybki zwrot inwestycji proszę o kontakt 0697283334 lub mirek55@gmx.de
Witam,mam pomysł na dobry biznes.jeśli jest pan jeszcze zainteresowany prosze o kontakt tel.0508472449
Witam,
Chce otworzyc hurtownia odziezy markowy z Hiszpanii. Potrzebuje 65000 euro, mam 22000 euro, mam dzialka i mieszkanie jako zabezpieczenia. Ten bizness bedzie dochodowy i szukam inwestor ktory moze zainwestowac okolo 43000 euro. Pozdrawiam
jestem wlsacicielm fabryki w chinach, glownie sukienki, chcemy wejsc na polski rynek, szukamy duzej hurtowni, zaplecza sklepow w calej europie, na wejsciu dajemy super towar po bardzo korzystnych cenach. Jestesmy w biznesie ponad 20 lat a rodzina mojego partnera od 4 pokolen.
Piotr
Witam wszystkich zainteresowanych
pewnie juz nie raz slyszales ze budownictwo w pl sie dobrze ostatnimi laty w rozwija a skoro slyszales ze budownictwo to dobry interes i sie rozwija to czego szukasz jeszcze ?? no chyba ze szukasz wspolnika...... ale wiesz z przyslowia co mowily jaskolki jakie dobre sa czasem spolki ... choc jezeli sie okresli jasno w umowie co i kto i czym dokladnie ma sie zajmowac mysle ze w 60%-80% funkcjonuje to OK dobra ale nie chcialem straszyc tylko konkrety : moja rada otworz na poczatek sklep - hurtownie materialow do wykonczenia wnetrz, nawet jak cos juz takiego jest u ciebie gdzie mieszkasz to sie tym nie przejmuj spr. u nich ceny na ww materialy: wykladziny PCV + dywanowe + dodatki; Okna PCV + Drzwi balkonowe,Rollety elewacyjne i zespolone z oknem; parapety zewnetrzne + wewnetrze; PANELE PODLOGOWE - tylko zebys nie porownywal "jablek z gruszkami"konkretnie grubosc,scieralnosc okreslona w klasie od 31 do 33,powierzchnia skora pomarancza czy struktura drewna, gabka pod panele 2 i 5 mm , ekoplyta 5mm, listwy wykonczeniowe i przypodlogowe;Drzwi wewnetrzne z futryna,wejsciowe antywlamaniowe z blachy tloczonej w foli drewnopodobnej z szybka i bez jestem producentem w wiekszosc z ww pozycji i gwarantuje ci zakup u mnie tych wszystkich pozycji w takich cenach, ze bedziesz mogl je sprzedawac taniej jak kankurencji i bedziesz mial zysk co najmniej od 25% do 100% a w dzisiejszych czasach to sa bardzo dobre osiagniecia wrazie pytan pisz lub dzwon 0049 7948 401 PS jezeli starac sie o dotacje na nowo powstale firme lub dzialajace do 2 lat oraz poprawienie ich konkurncyjnosci to moge Ci w tym byc rowniez pomocny taraz chodza programy dla mylych przedsiebiorcow mikro program wysokosc dotacji max. od 180.000 do 360.000 zl na reke do dostania Wszystkich zainteresowanych otwieraniem hurtowni mat budowlanych prosze o kontakt i zapraszam do wspolpracy. Ponizej przyklad owocnej wspolpracy zapraszam do ogladniecia strony http://www.mar-dom.com.pl Pozdrawiam Marius Mulawka Kronefloor Tel.0049 7948 401 http://www.mula-kronefloor.de
Witam
To jest bardzo ważna: W marcu 2008 wchodzić na giełdę spółka VISA - największy producent kart płatniczych na świecie 6 na 10 transakcji kartami są wykonywane przez karty VISA Będzie to największy debiut w historii amerykańskiej giełdy. potwierdzenie informacji - http://www.cnbc.com/id/23333094/site/14081545 lub w załączniku Master Card - największa konkurencja VISY - wszedł na giełdę 18 miesięcy temu (lipiec 2006) za 39 USD - dziś kurs tych akcji jest w granicach 200 USD, co oznacza wzrost o 400%!!!!!!!!!!! - wykres w załączniku. Aby zainwestować na VISE, należy otworzyć rachunek inwestycyjny w biurze maklerskim Capital Partners (umowa in blanco w załączniku) a więcej informacji na temat firmy - http://www.stockmarket.cz Do wystawienia umowy potrzebne są następujące dane: 1. Nazwa firmy (jeśli umowa jest na firmę) 2. Osoba reprezentująca 3. Adres 4. Pesel 5. Regon (jeśli umowa jest na firmę) 6. Nr dowodu os 7. Telefon kom 8. eMail 9. Nr konta
Posiadam kontakt z firmą która dostarczy swoje urządzenie do produkcji i zapewni zbyt. Naszym zadaniem jest zorganizowanie produkcji.
Czyli: miejsce, urządzenia pomocnicze, materiał do przerobu itp. Moje GG 5082044
Posiadam kontakt z firmą która dostarczy swoje urządzenie do produkcji i zapewni zbyt. Naszym zadaniem jest zorganizowanie produkcji.
Czyli: miejsce, urządzenia pomocnicze, materiał do przerobu itp. Moje GG 5082044
arkadiusz lato : jezeli bedziesz czekal jeszcze z rok na posty i propozycje ktore moze dostaniesz
a moze nie to ci wkoncu odjedzie pociag z najciekawszymi propozycjami i zostaniesz z tak zwana renka w nocniku jak cos jestem osiagalny pod nr tel 0049 7948 401 Marius
Zapraszam do inwestycji w biznes, gwarantowany zysk 3 % w miesiącu czyli 36% w roku bez nakładu pracy. Konkretnie zainteresowanych prosze o kontakt na priv.Pozdrawiam
Witam właśnie wróciłem z zagranicy i mam pomysł na biznes myśle że pana pomysł by bardzo zainteresował.
Jeżeli jest pan nadal zainteresowany to podaje nr tel 600 539 123
|
|