|
Zainwestuję w pewny biznes 40 tys zł okolice W-wy |
Zainwestuję w pewny biznes 40 tys zł okolice W-wy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Witam. Posiadam kapitał 40tys zł i chciałbym go mądrze ulokować w jakiś biznes. Interesuje mnie coś z branży sportowej, motoryzacyjnej, odzieżowej. Inne pomysły też mile widziane. Mogę wejść z spółkę w której ja zaoferuję pieniądze a wspólnik wiedzę i pracę.
Witam. Byłabym zainteresowana współpracą z Panem. Proszę o kontakt. Pozdrawiam Anita88
Witam serdecznie, dopiero dziś zobaczyłem tę stronę, jestem z okolic Wrocławia 30 km od Wrocka. Z kumplem mamy pomysł sprawdzony napisany biznes plan. Jak mogę się z Tobą skontaktować bo nie chcę pisać na forum gdyż znam siłę tego biznesu i mam obawy, że ktoś go szybciej zrealizuje. Daj jakiś kontakt do siebie tak byśmy mogli porozmawiać.
Może mejla, najpierw spróbuje Cię wprowadzić w nasz plan. buncol33 Posty: 1
Witam mam pomysł oraz realny biznes nad morzem w ciągu 4 miesięcy można podwoić zainwestowaną kwotę. pozdrawiam
proponuje ciekawy pewny zabezpieczony umową biznes ze stopa zwrotu 24-50% rocznie
zapraszam na PW
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zainwestuję w pewny biznes 40 tys zł okolice W-wy": - Zainwestuje w pewny biznes - 500 000. - zainwestuje w pewny biznes - zainwestuje 50.000 zł w pewny biznes mazowieckie/podlaskie - Zainwestuje w pewny interes - Zainwestuję 20.000zł na pewny procent
• Strona 1 z 1
|
|