Witam
Jezeli taki temat byl poruszany to przepraszam ale w wyszukiwarce slow kluczowych jak "lakiernictwo" i "blacharstwo" nie znalazlem.
Zastanawiam sie powaznie nad otwarciem wlasnie takiej dzialalnosci z racji tego ze u mnie w miescie 80tys pelno samochodow przed takimi zakladami wiec praca by byla.
Miejsce mam, czlowieka z doswiadczeniem tez bym mial.
Moje pytanie raczej idzie w kierunku co powinienem miec na wyposazeniu takiego zakladu?
Rozumiem ze sprezarke pistolety migomat zestaw kluczy porzadny, na poczatek jakas prowizoryczna komore do malowania moze cos jeszcze na co powinienem zwrocic uwage?
Czy ktos ma jakas wiedze na ten temat ? Z jakim kosztem na dzien dobry powinienem sie liczyc? wstepne rozeznanie to sprezarka ok 3.5tys, 2 pistolety ok 1 tys zl migomat ok 2tys zestaw kluczy x 2 ok 1tys taki z 180 elementami... wstepnie ok 7500zl ale wiem ze pewnie jeszcze cos...
Prosze o opinie na ten temat oraz w miare mozliwosci pomocne rady sugestie opinie itd.
Oplacalnosc to chyba nie jest zmartwienie bo w tym interesie ruch jest i chyba zawsze bedzie.
Z gory dziekuje