Polecam porządny wystrój wnętrz, rewelacyjnych fryzjerów i dogodne godziny otwarcia... największe obłożenie mają salony otwarte do 22 ...
W razie problemów z projektem polecam własną firmę : FRS ARCHITEKCI
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
|
Zakład fryzjerski - strona 2 |
Zakład fryzjerski
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Polecam porządny wystrój wnętrz, rewelacyjnych fryzjerów i dogodne godziny otwarcia... największe obłożenie mają salony otwarte do 22 ...
W razie problemów z projektem polecam własną firmę : FRS ARCHITEKCI Pozdrawiam i życzę powodzenia.
witam wszystkim czy mógłby ktoś powiedzieć mi czy zakład fryzjerski jest dobrym pomysłem na biznes?? Jakie mogą być koszty związane z otwarciem takiego zakładu: chodzi mi o sprzęt, wyposażenie, wynajęcie lokalu, opłaty. Chciałem zaznaczyć ze byłby to zakład z dwoma stanowiskami pracy. jeśli ktoś może pomóc to czekam na odpowiedzi, pozdrawiam:)
biznes raczej dobry - koszty zaleza od tego czy chcesz zrobic salon ekskluzywny czy osiedlowy, czy w malym miesice czy w np w stolicy (koszty wynajmu lokalu), troche trzeba jednak zainwestowac - np. koszt profesjonalnych nozyczek to zaczyna sie od 100 zl w gore..wiec pomysl jak z reszta..:P...no i i zaloga..jesli chcesz miec dobrych fryzerow to zeby takowych przyciagnac to trzeba im troszke zaplacic..chyba ze wybierzesz osoby zaraz po szkole czy kursie, ktore chetnie pocwicza na twoich klientach:P
biznes z pewnoscia ciekawy..zwlaszcza jak samym jest sie fryzjerem i ma sie juz jakas renome..wtedy warto pojsc na swoje..
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zakład fryzjerski - strona 2": - Zakład fryzjerski - jak założyć? - Jak otworzyć Zakład fryzjerski - zakład fryzjerski z mini przedszkolem - Zakład fryzjerski zamiast studiów? - Dotacja unijna-zakład fryzjerski.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|