|
Zakład Gastronomiczny w inkubatorze przedsiębiorczości |
Zakład Gastronomiczny w inkubatorze przedsiębiorczości
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich serdecznie,własnie wpadłem na pomysł otworzenia pizzerni w inkubatorze przedsiebiorczosci,co wy o tym myslicie?Skupil bym sie głownie na dostawie dobrej pizzy do domu klijenta.Zastanawiam sie tylko czy niema zadnych przeciwskazan aby punkt gastronomiczny znalazl sie w takim inkubatorze.
Jeśli nie jest to strefa podatkowa (umkneła mi dokładna nazwa) gdzie mozesz działac na podstawie zezwolenia z MF to to ja nie widze problemu. Chyb ze lokalowe - sanepid itp.
w poniedzialek postaram sie isc do nich i zapytac jak mialo by to wszystko wygladac
nalezy spełniac wszelkie warunki i wytyczne sanepidu od tego powinnas zaczac..
Jest to możliwe, w jednym z inkubatorów jest smażalnia ryb podobno, jak mi mówił jeden z dyrektorów, ale nie zmienia to faktu że bedziesz musiał sobie wynająć i dostosować powierzchnię.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zakład Gastronomiczny w inkubatorze przedsiębiorczości": - Zakład gastronomiczny - wymagania otwarcia - Informatyka w inkubatorze - Pizzernia w inkubatorze przedsiebiorczosci - Załóż Firmę w Akademickim Inkubatorze Przedsiębiorczości - Van gastronomiczny
• Strona 1 z 1
|
|