|
Zaklad pogrzebowy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam zastanawiam sie nad otworzeniem wlasnego zakladu pogrzebowego.Wiem ze na rynku jest dosc duza konkurĂŠcja.Na ten rodzaj dzialalnosci zawsze bedzie popyt.Dysponuje gotowka 200tys zlCo sadzicie o takim rodzaju dzialalnosci?
Ja osobiście za "chiny ludowe " bym się za coś takiego nie brał .Biznes zapewne opłacalny ,ale musisz mieć pewną renomę i jakiś salon nagrobków. Pozdrawiam
Ja myslałam zeby zalozyc taka dzialalnosc sprzedaz trumien tu w Wodzislwiu to prawie nie ma polecam ci cos takiego , trumny mozesz kupowac od producenta,a sprzedawac mozesz za granice a i niebrzydz sie ze to dla zmarlych smierc jest moze to spotkac nas w kazdej chwili.Kazdy czlowiek zasluguje na to zeby go z szacunkiem pochowac. Marzena
Zaklad pogrzebowy to super dzialalnosc a to ze istnieje konkurencja to nie znaczy ze nie bedziesz dzialal ty. To ze wejdziesz na rynek nie znaczy ze splajtuje ktos a wiec do dziela a 200 tys rozsadnie zainwestowane da owoc. Tylko nie inwestuj calej gotówki zostaw 50 tys na koncie zeby nie splajtowac na starcie. Jak cos to moge Ci pomoc zalatwic kontakty na dobry tani karawan i na producenta trumien.
.....przyłącze sie do poprzednich odpowiedzi....owszem biznes jest jak najbardziej "ciekawy" i ....klientów nigdy nie zabraknie :( jednakze ..jego realizacja to juz tylko pod górke...przebicie sie przez wszystkie układy..układziki..pozwolenia .itp...graniczy niemal z cudem...poza tym zapewne słyszałes zapewne o "wojnach" miedzy takim firmami....tak wiec z mojego punktu widzenia jezeli cenisz sobie spokój....poszukaj i zajmij sie innym pomysłem na zarabianie..........
|
|