Witam.
Chciałem się dowiedzieć ... jak działają zakłady bukmacherskie ze strony prawnej ... czy każdą wpłatę dokonaną przez gracza trzeba potwierdzić ? czy wypłaty i wygrane, trzeba dokumentować ... jeżeli jak to jak ...
|
zakłady bukmacherskie |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam.
Chciałem się dowiedzieć ... jak działają zakłady bukmacherskie ze strony prawnej ... czy każdą wpłatę dokonaną przez gracza trzeba potwierdzić ? czy wypłaty i wygrane, trzeba dokumentować ... jeżeli jak to jak ...
nic nie dokumentujesz i nic nie musisz
wpłacasz swoje pieniądze do banków właścicieli bukmacherów za granicą bo w Polsce zakłady są niedozwolone. wypłate wpłacasz na swoje konto w banku i nikt o tym nie wie i się nie dowie. Jeśli masz jakieś pytania to pisz
jak to do banków zagranicznych??
Sam w to gram... ale ostatnio wpłacałem na bukmachera przelewem i normalny polski bank był... cos nie rozumiem twojego postu!?!?
Jasne takie zaklady to "piotrwyrzykowsk"mozesz sobie przyjmować na bazarach.Wszystko musisz udokumentować,płacić podatki itp itd.Tylko mniejsze to sa inne zasady. Sts,prof odpada biznes nie opłacalny.Jesli już coś to tylko buki internetowe
seble ty nowicjuszu nie płacimy żadnych podatków u bukmacherów internetowych!
Jak nie jesteś w temacie to nie wypisuj bzdur! Lepiej poczytaj sobie na ten temat
jeszcze trzeba zaplacic podatek dochodowy :]he he i mi na konto mozesz wplacic jak by co to pojdzie jako podatek Gdzie placiles podatki kolego przejdz sie do pierwszego lepszego zakladu bukmacherskiego no nie wiem moze my gramy na BAZARACH pozdrawiam
Witam. Zakady w Polsce są jak najbardziej dozwolone, z tym że za kazdy zawarty zakład (kupon) płacimy 10% podatku. Tak reguluje prawo zakładów wzajemnych. Natomiast u buków zagranicznych gramy nieoficjalnie, wszystkie te firmy zarejestrowane są na Gibraltarze gdzie nie obowiązują tego rodzaju podatki i my Polacy nie możemy tam oficjalnie grac. Ale wszystko da się obejść: są banki internetowe, moneybookers, netteler i inne sposoby wpłat i wypłat gdzie bez większej kontroli możesz przelewać kasę z buków i do buków. Czysta kasa przy lepszych kursach. Natomiast jeśli chodzi o krajowe zakłady to przy duzej wygranej możesz zarządać wypisania imiennego zaświadczenia o wygranej, jest to dowód np. do Urzędu Skarbowego że te pieniądze są legalne.
|
|