|
Zakłady bukmacherskie w mieście 20 tys. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, ma prosbe doradzcie mi w takie oto sprawie: mieszkam w miescie ok 20000 tys mieszk.,mam lokal o powierzchni 18m/kw w samym centrum miasta(rynek) lokal miesci sie na pietrze obok jest bar a ponizej duzy sklep spozywczy, zastanawiam sie nad otwarciem punktu bukmacherskiego(toto-mix) lub cos w tym stylu gdzie moglbym przyjmowac zaklady nie tylko o charakterze sportowym, w miescie jest juz toto-mix ale punkt ten znajduje sie w malo atrakcyjnym miejscu, jednakze klientow maja sporo. prosze was o udzielemie mi informacji na temat tego jakie sa potrzebne zezwolenia, jaki jest przyblizony poczatkowy koszt otwarcia takiego punktu i czy sa takie agencje bukmacherskie, ktore przyjmuja nie tylko zaklady sportowe, prosze o odpowiedz. pozdrawiam
W moim mieście o podobnych gabarytach jest taki jeden TOTO_MIX. Był dość popularny do czasu kiedy popularność zdobyły internetowe serwisy bukmacherskie. Teraz w tym samym lokalu jest także salon Plusa bo sam T-M przestał sie chyba opłacać:D A poza tym tam ruchu specjalnego nie ma ięć radzę jeszcze raz dobrze wszystko przemyśleć
Ja zarabiam na bukmacherstwie nie wychodząc z domu. Konkuręcja jest spora, ale pomyśl: nie opłacasz lokalu, nie zatrudniasz pracowników, zuskujesz czas. Jedyne czego potrzebujesz, to dobrą domenę i hosting. Dobrą pozycję w wyszukiwarkach uzyskasz po kilku miesiącach. Ja zarabiam razem z Bet-at-home, Twoje zadanie to tylko przyciąganie nowych klientów: otrzymasz od nich w sumie 45% zysków -30% od bespośrednich, 10% od poleconych przez bezpośrednich, oraz 5% z trzeciego poziomu. Jak doliczysz do tego koszty uzyskania przychodu naziemnego lokalu, jesteś w tym samym miejscu. Dobra pozycja w Google i zarabiasz masowo. Możewsz też promować sam program partnerski, wtedy kierujesz reklamę do webmasterów i nie martwisz się niczym - to oni pracują za Ciebie. Jak interes się rozkręci uruchamiasz kolejne domeny, w ten sposób Twoja działalność ma charakter masowy, a nawet globalny jeśli zechcesz zdobywac graczy z bogatszych krajów. Dlatego myślę, że to na prawdę dobry interes. Więcej szczegułów odnosnie tego biznesu znajdziesz w serwisie: Program partnerski w Bet-at-home
A zdradź nam ile wyciągasz z tego miesięcznie, bo coś mi się zdaje że z przekroczeniem minimalnej krajowej będzie problem.
Promuję od marca. Miesięcznie około 100 euro. Przez cały mundial 350 euro. Wszystko rozchodzi sie o ilość poleconych graczy. Myslę, że po roku juz stabilnie bedzie to 1000 złotych. Oczywiście pozycja w Google to podstawa. Masowa i globalna reklama, to klucz. Po za tym jak Ci nie wyjdzie, Twoje straty będą śmiesznie niskie, a jak splajtuje twój lokal naziemny, to sam zobaczysz (choć mało prawdopodobne żeby tak było).
a wie ktoś jak otworzyć jakieś zakłady inne niż totomix
żadna firma nie publikuje numerów telefonów a na mejle nie odpowiedają
hehe...nie zakładałbym takiego punktu gdyż jest to już nie bardzo opłacalne w miejscowości gdzie to juz jest. Zastanawiałbym się nad takim czymś jak STS a nie TotoMix. To prawda ze netowi bukmacherzy są już rozkręcei na maksa, ale są grupy graczy (ci nieco starsi, konwencjonalni), którzy grają na ziemi :)
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Zaklad- ... 83833.html tak dla ogólnego przemyślenia, warto monitorować sytuację czy czegoś nie wprowadzą nieciekawego. przeczytajcie sobie artykuł. Przed euro 2012 pewnie cały temat się rozkręci, więc pewnie można coś spróbować.
Po pierwsze nie sluchaj nikogo jezeli ktos Ci napisze ze to sie nie oplaca, to jest super biznes nawet w 8000 miescie wiem bo siedze w tym, ludzie nie zdaja sobie sprawy ile mlodych i starszych mezczyzn w to gra,. Ja jestem z kraka i do mnie przyjezdzaja ludzie z pobliskich miejscowosci wysylac sts. I edno najwazniejsze: dzienne utargi wynosza gruba ponad 10 tys poniewaz tu nikt sie nie pier...li:) jak stawiac to np 10 kuponow po 20 zeta. Takich ludzi w brew pozorom jest bardzo duzo bo z tego zyja a Ty masz prowizje od wyslanych kuponow wiec pomysl: dzienny obrot 10000 zl, masz 7-10% od obrotu ile zarobisz?? Sa tez tacy co wysylaja za 3, 4, 5 roznie ale uwierz mi ze obrot dzienny to jest minimum 10000 zl. Wiem po swoich znajomych ktorzy np. co drugi dzien sylaja 3 kupony po 50 zeta i maja do wygrania 800 zl...i wygrywaja... i takich klinetow jest kupa:)
tez myslalem zeby otwozyc taki punkt w mojej miejscowosci ale nie wiem jak sie skontaktowac z ktoryms z bukmacherow. Jesli bys mogl cos pomosc byl bym bardzo wdzieczny
witam ja wlasnie jestem w trakcie zalatwiania formalnosci w sprawie prowadzenia punktu przyjmowania zakladow bukmacherskich niedlugo powinienem juz wystartowac...punkt otwieram w 20tys miescie gdzie mam jedna konkurencje tj. toto-mix szczerze powiedziawszy nie jest to takie proste, trzeba miec dobre miejsce i spory kapital a takze ukonczyc odpowiedni kurs. Oczywscie licze sie z ryzykiem...ale mam nadzieje ze z czasem jakos to sie rozwinie z tego co juz wiem jest to niezly interes
witam, SHADOWMAN mam do ciebie sprawe w temacie zakłądy bukmacherskie, czy mozesz podac mi swojego maila lub jakis numer kontaktowy??? pozdrawiam
a była by taka możliwość założyć własny punkt z własnym logiem i samemu wypłacać nagrody? tylko czy jest takie oprogramowanie na rynku do nabycia?
tez bym prosił o tego maila:)
|
|