|
Zakopywać euro za złotówki |
Zakopywać euro za złotówki
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Mam zamiar co jakiś czas zakopywać euro za złotówki(chodzi mi o jakieś 100zł miesięcznie). Opłacałoby mi się je sprzedać gdyby polska zaczęła wchodzi do strefy euro ? Czy może macie jakieś inne propozycje w co zainwestować 100zł miesięcznie ?
Z walutą to rożnie bywa. Pomysł może się okazać tak samo dobry jak też zły. Zobacz co teraz się w strefie euro dzieje. Kryzys i destabilizacja. A 100 zł miesięcznie to możesz wpłacać na fundusz inwestycyjny.
Nie kupuj Euro bo nigdy nie wiadomo co z ta waluta bedzie za kilka lat... Ja na twoim miejscu bym miesiecznie kupowal sztabke 1gram zlota, Cena codziennie jest inna 140/170zl, zloto idzie w gore, spoleczenstwo sie bogaci, co prawda teraz zloto bije rekordy, ale za kilka lat bedzie wiecej kosztowalo. Wg mnie to najlepsza opcja na kilka lat... Jezeli chcesz troche rad to zapraszam na priv...
Jeśli jesteś zainteresowany walutami i widzisz w nich potencjał, zapoznaj się z czymś takim jak FOREX, wybierz brokera który ma najniższe spready + gwarancje wypłacalności i możesz wymieniać waluty live. Polecam dla ludzi z głową, Pzdr.
a gdzie można kupic złoto
Ile płacisz za „zakopywanie” tych eurasów ??? Złoto też będziesz „zakopywał” ??? Pokażesz gdzie ???
Moderator zmienił nazwę tematu bo poprzednia to "euro". Opowie mi ktoś gdzie można kupywac sztabki zlota 1gramowe
Cóż, nie zrozumiałeś ironii !:) !:) !:)
co myślicie o allegro?
Sztabki zlota mozna kupic w Banku, na stronach internetowych, w sklepach numizmatycznych, na allegro w dziale Kolekcje/Zlote monety/Sztabki
kursyzlota. pl - zobacz jak ladnie pnie sie w gore zloto, wybierz sobie od poczatku, od roku itp
Lepiej kupić sztabkę 1g próby 999,9 Mennicy Polskiej za 176zł czy 1g próby 999,9 z mennicy PERTH MINT Australia za 131zł
Tu nie ma znaczenia, zloto to zloto, kupujac w tych mennicach dostajesz dodatkowo certyfikat, kup te tansze, ja zawsze kupuje co miesiac na allegro, i zalezy co sie trafi raz kupie 5gram, 10gram lub wiecej i nie patrze czy sa z polskiej mennicy, lecz wiekszosc mam ze Szwajcarii. Mozesz kupowac tez zlote monety kolekcjonerskie lub bulionowe (bieliki) ktore mozna kupic w banku po aktualnym kursie zlota...
Wiesz, zalezy, ile beda placili ci za zakopywanie euro. Proponuje zapamietac miejsce, poniewaz jak troche sie tam juz euro uzbiera, to zawsze mozesz odkopywac i sprzedawac:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zakopywać euro za złotówki": - Funty czy Złotówki ? - Juan na złotówki - Złotówki,dolary co z tym zrobic?? - Jak przeliczyć wartość złótówki ??????? - Wyprzedaż z hurtowni od złotówki
• Strona 1 z 1
|
|