|
Zakupy grupowe bez prowizji od sprzedaży - strona 3 |
Zakupy grupowe bez prowizji od sprzedaży
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Fajnie, ulepszaj ciągle i się nie poddawaj jestem pewny, że jeżeli groupon jest tak drogi jak jest to znajdą się chętni, ale strona MUSI wyglądać bardziej profesjonalnie, z tego co widzę działasz w branży stron internetowych, nie masz kogoś od grafiki?
Z nowości na quppon.pl:
- dodałem kanały RSS i Atom - odnawianie wygasłej oferty dwoma kliknięciami - wyświetlanie innych, aktualnie trwających ofert tej samej firmy na stronie danej oferty - zmieniłem grafikę oraz logo
Jak dla mnie to za dużo ofert na tej stronie, po 2 stronach przeglądania się zmęczyłem, bo oferty bez żadnego zdjęcia oraz słabo to wszystko zgrane i czytelne, jak już chciałbyś to wyświetlać w takiej formie to proponuje coś w stylu godella - chodzi o wizualny aspekt, wszystko czytelne i łatwo znaleźć coś, co nas interesuje.
Na razie ta strona wygląda, jak zwykła strona z ogłoszeniami, ale wiadomo to dopiero początek, w każdym razie polecam nad tym popracować. Myślę, że lepiej byłoby zainwestować w reklamę + mailing do firm i podnieść ceny, aby firmy chociaż trochę wykazało, że im zależy na ofercie w twoim serwisie i chociaż poszczycili się o wstawienie zdjęcia. Powodzenia ;)
Kolejne nowości na quppon.pl:
- dodałem dział "dla firm" - teraz firmy, producenci i hurtownie mogą dodawać oferty, których docelowym odbiorcą jest inna firma (segment B2B) - wyświetlanie innych, aktualnie trwających ofert z danej lokalizacji na stronie każdej oferty
Nowości na quppon.pl:
- zupełnie nowa strona główna Jak ją oceniacie? Piszcie, gdyż zależy mi na Waszej opinii. Szczególnie od strony przedsiębiorcy, czy główny przekaż (brak prowizji i dodawanie oferty online) dociera do odbiorcy po wizycie na stronie?
Wywal NIE z Nie płacisz z góry, nie rejestrujesz się... Ma być. Rejestracja jest zbędna. Płacisz dopiero po sfinalizowaniu... itd.
I zamiast miast przy tej skali województwa NIE były by bardzie wskazane?
Nie ma Katowic ??
są wszystkie miasta w Polsce (sztuk 908) trzeba tylko kliknąć "Przeglądaj wszystkie oferty" i wybrać odpowiednie województwo, potem miasto, ewentualnie kategorię :) trochę to naokoło, ale trudno wyświetlać 908 miast na stronie głównej :) dodam chyba na głównej województwa, 16 guzików to nie tak dużo :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zakupy grupowe bez prowizji od sprzedaży - strona 3": - Grupowe zakupy - Zakupy grupowe - Zakupy grupowe z Chin - Zakupy grupowe dla firm - Zakupy grupowe jak forma reklamy?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|