Witam Wszystkich Forumowiczów !!!
Jestem nowy. Mam pare delikatnych pomysłów można powiedzieć dla płotek i to młodych - choć nie koniecznie.
A oto jeden z nich:
Ludzie staja się coraz wygodniejsi i to nie jest odkrycie, ale można to wykorzystać na wiele sposobów. I tak siedząc w aucie przed marketem zauważyłem młodego chłopaka ŻEBRAŁ
I co ja mógłbym mu poradzić.
Jest wiele ludzi starszych i leniwych którym nie w smak jest wychodzić po zakupu ( spożywcze ) szczególnie jak jest ZIMA i śliski, daszcz. Można by roznieść po blokach ulotki, na których jest numer telefonu na który można wysłać sms o treści : ulica... nr 10B/5, chleb, 4 bułki kajzerki, masło masmix, papierosy.. Jakoś ładnie to marketingowo i ładnie poukładać na tym druku i czekać na SMS-y
Młody bizmespen zjawia się u drzwi staruszki okazuje paragon, zakupu i kasuje powiedzmy 6 złotych.
No na tym to się mieszkania na pewno nie dorobi, chyba że jakiejś staruszce taki roznosiciel wkupi się w łaski i ta mu przepisze po śmierci mieszkanie( np. w centrum Warszawy)
Traktuje ten pomysł z lekkim uśmiechem, ale chyba przyznacie że dla takiego Młodego co chodniki na parkingach wyciera i żebrze to może być alternatywa.
Prosze wypowiedzcie się!