Witam,
Chciałbym przedstawić szanownemu grony forumowiczów mój pomysł na biznes, który zaczynam wdrazac w życie. MIanowicie chciałbym zająć się zaopatrzeniem sklepów spożywczych. Nie w produkty handlowe a w produkty kosztowe. MIanowicie od kilku lat jestem pracuję jako kupiec w firmie produkujacej opakowania foliowe. Mam wiedzę w temacie opakowań, mam kontakty, jakiś kapitał zgromadziłem. Moj biznes polegac miałby na objechaniu autem dziennie kilkunastu sklepów i spedawanie im nie dużych ilości opakowań. Chodzi tu o pakiet woreczków, rolkę folii, pakiet toreb foliowych. Ewetualnie dostawe w 2 dni robocze ( czas dostawy od producenta). Startuje jednoczesnie ze strona www firmy. opróćz opakowań foliowych mój ojciec handluje chemiączyszczącą znanych niemieckich marek - ma towar bezposrednio od producenta to też chciałbym oferować sklepom. Mslicie że możę to wypalic? prosze o ewentualne opinie za i przeciw. nowe pomysły??? Aha z uwagi na to że brat mój zajmuje się sitodrukiem chciałbym tez oferowac torby ekologiczne z indywidualnym nadrukiem sklepu.