Moze produkcja Cydru
http://en.wikipedia.org/wiki/Cider
W UK dosc popularny trunek,cena nie jest wysoka,ludzie sobie chwala. Z tego co sie orientuje w PL nie latwo jest o dobry Cider.
pozdro.
P
|
Zapłacę za pomysł na produkcję |
Zapłacę za pomysł na produkcję
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Moze produkcja Cydru
http://en.wikipedia.org/wiki/Cider W UK dosc popularny trunek,cena nie jest wysoka,ludzie sobie chwala. Z tego co sie orientuje w PL nie latwo jest o dobry Cider. pozdro. P
Infrastrukturę masz , pomysłu nie masz , i nie wiem ile masz kasy. Ja mam pomysł . Chciałem go sam zrealizować ale to potrzeba większą kasą jak na moje możliwości Pozdrawiam
O jakiejś głośnej produkcji zapomnij. Głośna = prądożerna. Prądożerna = trafo.
Ostatnio wpadłem na genialny pomysł produkcji długopisów z wyświetlaczem led, umożliwiającym wyświetlanie wzorów z fizyki, matmy itd. Ja się w to bawił nie będę ale ty możesz spróbować jak wykorzystasz to chętnie przyjmę wynagrodzenie w postaci gotówka/nazwanie fabryki moim imieniem i nazwiskiem. Pozdrawiam
Zageszczacz spozywczy? Co o tym myslisz , prawo handlowe pozwala na sprzedaz go w krajach UE ,a ceny wyprodukowania sa bardzo malo nie jestem w stanie okreslic dokladnie jakie.. ;)
Ps: Przepraszam za bledy ortograficzne Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Jeżeli ma Pan `lokal` typu hala, magazyn to proponuję produkcję
biodegradowalnych foli (reklamówki, worki na śmieci itp), biodegradowalnych naczyń jednorazowego użytku (tacki, kubki, widelce, łyżki noże, talerzyki itd.), doniczek które ulegają biodegradacji po zasadzeniu razem z sadzonką. Na rynku nie ma jak dotąd producenta, który by się trudnił taką produkcją, no może poza reklamówkami za które musimy płacić o wiele więcej niż są one warte. Btw. średni koszt reklamówki (woreczka) biodegradowalnej jest o ok. 1-2 gr/reklamówkę wyższy niż zwykłej reklamówki. Oczywiście zależy od rodzaju reklamówki (gabaryty, grubość, czas rozkładu itd.) Pozdrawiam
jest produkt drogi na zachodzie a tani do wykonania tu : rowery nie zwykłe ale takie które będą zarabiać do 100zł dla właściciela dziennie( jeden rower) , ja nie mam możliwości ale temat mam oblatany wiem jak gdzie i po ile wiwem jak na nich zarobić bardzo dużą kase potrzeba tylko tego co posiadasz troche maszyn i można zarabiać
ewentualnie można przeczytać mój post "wózek reklamowy" a pomyśl ile jest wart jeden metr kwadratowy reklamy w warszawie? ja wiem i dlatego napisałem post o wózkach sam moge pokierować najpierw produkcją pokazac wzory a potem dysrybucją wózków / rowerów .
Witam ja mam pomysł ale tylko do określonej grupy osób otóż chciałbym produkować wózki inwalidzkie aktywne a nie takie jakie możemy spotkać w szpitalach zaczełem dopiero o tym myslec więc nie mam konkretów ale mam doświadczenie 25 lat na wózku i wiem ze można zrobić dobry wózek taniej niż sprowadzany z za granicy
i w tej dziedzinie jesteś kimś bo znasz najlepiej potzreby odbiorcy Twojego towaru powinieneś zacząć działać sam w tej branży a napewno odniesiesz sukces!!!
nie zgadzam się jest już wielu producentów takich folii nie wspomne o imporcie z chin
dziękuje bardzo tylko nie mam możliwości finansowych na rozkręcenie tego interesu z renty za I grupę otworzę ten interes za jakieś 50 lat
a co ty jestes nikos dyzma?
Moze to i prawda ale zrób projekty stworz biznesplan, zapewne masz duzo czasu to nie bedzie problem dla Ciebie a jeśli bedziesz mial wszystko gotowe napisz w odpowiednim dziale "SZUKAM INWESTORA"
Masz zaplecze i kase i prosisz o rade. Dla mnie to żenada...
Produkcja mebli lub produkcja foli babelkowych ale podejrzewam ze to wyglada tak ze ty czytasz pomysly i pozniej sam to wykorzystasz bez zadnej z osob piszacych na forum.
sorki ze bez polskich znakow
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zapłacę za pomysł na produkcję": - pomysł na produkcje - pomysł na produkcję - pomysł na produkcje ubrań - pomysł na produkcję pierogów - pomysł na masową produkcję
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
|
|