witam
pytanie jest skierowane głownie do osob ktore orientuja sie w rynkach zagranicznych wiec
co w krajach europejskich najlepiej sie sprzedaje to co mogl bym produkowac , hodowac w polsce prosze o wypowiedzi
pozdrawiam
|
Zapotrzebowanie |
Zapotrzebowanie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam
pytanie jest skierowane głownie do osob ktore orientuja sie w rynkach zagranicznych wiec co w krajach europejskich najlepiej sie sprzedaje to co mogl bym produkowac , hodowac w polsce prosze o wypowiedzi pozdrawiam
Ślimaki? Było kilka tematów o tym i podobno dobry interes.
no tak slimaki a dokladnie gdzie podejrzewam ze we francji do wstawiania do restauracji czy nie tylko
Najlepszym binzesem hodowlanym jest ferma norek.
Norki to najlepiej opłacalny biznes na świecie spośród hodowlanych biznesów Norka zwierzę które wymaga troskliwej opieki ale żywi się głównie odpadami drobiowymi i rybnym. Dlatego też ważna jest lokalizacja aby zakłady produkcyjne były w pobliżu. W obecnym czasie hodowcy odkupują odpady który po zmieleniu i podaniu dodatkowych antybiotyków czy też soji podaje się zwierzętom. Jest niestety też minus tego biznesu..specyficzny zapach dlatego też dobrze gdy takowa ferma powstaje na odludziu. Z tego co wiem wielu farmerów z Holandii która jest jednym z liderów światowych poszukuje wspólników w Polsce którzy mają ziemię do zagospodarowania.
Witam serdecznie,
Jestem właścicielką fermy i ostatnio usłyszałam coś na temat suchej karmy tzn mączek kostnych. Ze względów ekonomicznych wydaje się to ciekawą opcjią zwłaszcza ze względów ekonomicznych. Wie może ktoś coś na ten temat? Pozdrawiam
Możesz sprzedawać swoją nisko płatną pracę i to wszystko. Myślisz, że ktoś Ci za darmo takie informacje poda?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zapotrzebowanie":
• Strona 1 z 1
|
|