Jak w temacie , biznes pewny zbyt na tyle żeby to na siebie zarobić , a dzięki moim starym kontaktom jest mozliwość tego rozbudowania , chodzi o osobę z kapitałem i zmysłem technicznycznym , chodzi o wdrożenie do produkcji prostej konstrukcji metalowej , na razie czysto rzemieslniczo potem mozna się dalej zastanowić , mam duzo starych pomyslów , znalazłem tez producentów w chinach więc potem docelowo można się pokusić o import , towar jest sprzedawany na całym świecie marża jest dość wysoka , mam dużo pomysłów związanych z tym biznesem , i w tej chwili jest on mi na rekę bo coraz mocniej wdrażam się w art dziecięce a jest to częściowo powiązane ,
Powiem tak mam mieszane uczucia co do spółek , ale z drugiej strony wiem że sam tego nie uruchomię , a szkoda pomysł kisić w głowie , a niestety doba ma 24 h , a teraz jak w każdym biznesie jak sie samemu nie wsiadzie w samochód i nie pojeździ po polsce to żadne nawet najlepszy handlowiec nie zrobi tego co samemu można zrobić , na pewno tutaj osoba która miłaby dostep do środowiska ortopedów dziecięcych miałaby duże pole do popisu
Powiem tyle szczegółów tego pomysłu na pewno nie zdradzę na forum ,