Masz pomysł na biznes? Brakuje ci gotówki i doświadczenia?
Rozpocznij z nami współpracę !!!
Wszelkie Informacje poprzez wiadomość prywatną
|
Zapraszamy do współpracy !!! |
Zapraszamy do współpracy !!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Masz pomysł na biznes? Brakuje ci gotówki i doświadczenia?
Rozpocznij z nami współpracę !!! Wszelkie Informacje poprzez wiadomość prywatną
Zrobimy ci pranie mózgu, podpiszesz umowę i będziemy cię doić... Zapomniałeś dopisać.
Dziękuję bardzo.. wolę polecać się kolegom i za nic sypać pomysłami z kapelusza. To chyba dla Was konkurencja?
Aspagnito, zwłaszcza, że są biznesy niewymagające dużego wkładu. ;)
Wiem.. ale w mojej sytuacji, to ja mogę się tylko dorobić praktycznie od zera.. i mimo wszystko mam na to sposób. Powoli się w to wdrażam.
Goście są "aniołami biznesu".. to taki zawód, że niby dają Ci kasę.. ale najpierw do bólu Cię zniechęcą, odsieją 99,99% kandydatów.. a i tak nic nie zyskają.. bo większości powiedzą, że nie widzą liczb.. a to co ich przekona przeważnie będzie poniżej kreski.. i jak się zacznie rozliczanie, to się dowiesz jak mały jesteś. Przedwczoraj mieli jakąś konferencję i to chyba dlatego teraz o tym piszą. Dasz jakiś fajny pomysł, to się spotkasz z realiami, w których się zawsze pogubisz.. Ja mam zawsze taką odpowiedź.. która jest tzw. "błędnym pytaniem": "czy tu rozdają pieniądze?". To jest tak, jak z pogodynkami... gdyby na drugi dzień pogodynka podawała pogodę z dnia dzisiejszego, myliłaby się o 50% mniej. Możesz dać 1.000.000PLN żółtodziobowi i nawet dlatego, że "głupi" ma zawsze szczęście, nie ma bata, żeby nie zrobił z tego tysiąc razy tyle po 10 latach.. ale nikt z tego nie skorzysta
Nie jestem zadnym "aniołem biznesu". Wiem, jak ciezko rozkręcic wlasny biznes, jednak potrafie docenic ludzi z pomysłem, i chetnie pomoge.
Zapraszam na PRIV po więcej info. P.S. Jesli nie jestescie zainteresowani to darujcie sobie zbedne komentarze...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zapraszamy do współpracy !!!": - ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY - Zapraszamy do diamentowej współpracy - PRODUKCJA OEM - zapraszamy do współpracy - okazje.info - zapraszamy do współpracy - iNTELiD Inteligentny Dom zapraszamy do współpracy
• Strona 1 z 1
|
|